Majka priroda ne prestaje da nas zadivljuje. Godine 2016. dala je Džudit veoma neobičan poklon: decu različite boje kože. Žena je rodila crnog dečaka i belu devojčicu. Džudit i njen muž sanjali su da imaju dete 8 godina. Ali pokušaji da zatrudne prirodnim putem bili su neuspešni i par se odlučio za VTO. Bila su dva embriona. Kada su lekari posmatrali trudnoću, posumnjali su da jedna beba ima Daunov sindrom jer je razvojno zaostajala za drugom. Na sreću, strahovi lekara nisu potvrđeni. Ali par još nije znao kakvo ih iznenađenje čeka.

Blizanci koji nisu ni iste boje kože
Insatgram printscreen black_n_white_twins 

 Nakon porođaja, žena je videla svoju decu i nije mogla da veruje svojim očima. Džudit nije znala kako je to moguće: žena afričkog porekla rodila je svetlokoso dete. Žena nije bila nimalo iznenađena kada je videla da je jedan od blizanaca beloput. Jednostavno je bila sigurna da je u pitanju greška i tražila je od lekara da joj daju drugo crno dete. Ali lekari su u odgovoru samo čestitali novopečenoj majci.

Ispostavilo se da je devojčica od blizanaca albino. U početku je majka bila veoma zabrinuta kako će se drugi odnositi prema njenoj ćerki. Zaista, u Africi, albino deca su stalno ismevana i neljubazno tretirana. Istina, ova porodica živi u Kanadi. Ali žena je bila toliko uznemirena da se potajno nadala da će beba vremenom potamniti. Međutim, danas majka neobične devojčice kaže da ne bi pristala da promeni izgled svoje ćerke ni za milion dolara.

„Svojoj ćerki uvek govorim da je veoma lepa“, kaže Džudit. - Naravno da je u svetu mnogo surovosti, a već je bilo nekoliko slučajeva da su Kamsija maltretirala druga deca, ali ipak ima mnogo više ljubaznih ljudi. Na sreću, živimo u civilizovanom svetu. Moja deca dobijaju mnogo više ljubavi i dobrote nego ismevanja.”

Blizanci koji nisu ni iste boje kože.jpg
Insatgram printscreen black_n_white_twins 

Blizanci Kači i Kamsi su veoma druželjubivi, a oni oko njih se dive njihovoj jedinstvenosti. Kamsi, kao pravi brat zaštitnik, štiti svoju sestru. U školi se ne odvajaju ni na sekund, drže jedno za drugo kao pravi najbolji prijatelji.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Recept za čorbu od povrća malog šefa TikTok/ best_chefme