Prava porodica Zlatokose, kako je često zovu, osvaja pažnju širom Iinoisa, SAD, gde živi sa petoro dece i suprugom Čipom, kako prenosi Huffington post.

Tere Lin (43) mora da opere svoju kosu, pravu grivu od 185cm dok kleči na podu, jer ona vuče njeno telo na pod kada je mokra zbog svoje težine. Njena najstarija ćerka Kalan, 11 godina, ima 100cm kose, Sendalin, 9 godina, odmah iza sa ravnom frizurom od 90cm. Šestogodišnja Česni sustiže ih sa grivom od 70cm, dok preslatki jednogodišnji njihov brat Čepin, takođe ima početke duge kose.

Majka sa ćerkama ima i priličan broj prvoplasiranih mesta i rozeta nakon što su ubedljivo pebeđivale na popularnim takmičenjima u dužini konjskih repova, poput Državnog sajma Ilinoisa, koji posećuju svake godine.

Ako mislite da njihove frizure nije dobro održavana i puna čvorova, potpuno se varate. Teri i njene ćerke su prvi put posetile salon, a frizeri su se zoduševili koliko su zdravi i mekani njihovi super dugački pramenovi. Osim malog Čepina, svaka od devojčica svaki put kada pere kosu koristi po četvrtinu flaše regeneratora, objasnila je dugokosa mama, kako ima je kosa tako negovana.

Porodica Zlatokose sa najdužom kosom
Yutube Printscreen truly 

Terii Lin – koja neguje svoju kosu i svojih ćerki – kaže: „Jednom sam pokušala da operem kosu stojeći šamponom, ali je postala toliko teška od vode da me je odvukla na pod, pod tušem. Sada to mogu da radim samo klečeći preko kade.

„Imati ovakvu kosu čini me opreznom u vezi sa mnogim stvarima. Moram da pazim da je slučajno ne zalupim vratima auta, da je ne usisam kada usisavam kod kuće, a deca stalno stoje na njoj.

Najmlađa ćerka Česni, izrazila je nameru da odseče najmanje 10 cm kose. Teri kaže da apsolutno ne vrši pritisak na svoje ćerke da krenu njenim stopama i da ih ohrabruje da rade šta žele.

„Ali kosu čuvam zbog muža Čipa. Znam da on to voli. Imala sam ovakvu dugu kosu kada smo se prvi put sreli i to nas je definitivno zbližilo. Pitao me je na prvom sastanku jer mu se toliko dopala.“

Tata Čip, koji ima kratku kosu kao sin Čaz, osam, rekao je: „Kada sam prvi put video Tere Lin, njena kosa je bila tako privlačna. Zaista mi je bila neodoljiva. Znam da je čuva za mene i zaista cenim to.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Novogodišnje frizura jelkica za devojčice TikTok/ ourlovelypak