Bilo da nešto treba da odaberete svom tati, suprugu ili bratu koji ima decu za Novu godinu, obično se lomimo između upotrebnih stvari, garderobe, kozmetike, a tome znamo da se neće preterano obradovati. Potrudite se da ih iznenadite nečim što su pominjali da bi baš voleli da imaju, a nikako da se sete da kupe ili im često zatreba, a nisu svesni da postoji.

Evo 10 originalnih predloga poklona za tate:

  1. Termos šolja ili posuda sa pregradama za ručak: Za sve one u stalnom pokretu, odlična ideja je da imaju mogućnost da ponesu toplu kafu ili obrok koji će im ostati sveži i neće se prosipati.
  2. Privezak za ključeve sa omiljenim motivom: Ovo može da bude i zadatak za mališane, da privezak naprave od biolina, perlica, tate će biti ponosni a ključeva uvek imaju pregršt.
  3. Kišobran na rasklapanje: Uvek praktičan poklon, pogotovu kada je lagan, može da se drži u kolima i uvek ima kec u rukavu kada padne kiša.
  4. Knjiga omiljenog pisca koju nemaju: Ovo je uvek topao znak pažnje, da slušate i pratite interesovanja svog dragog.
  5. Novčanik ili šnala za novac: Muškarci često nemaju naviku da nose novčanik a ovo je lep i elegantan poklon, ako su protivnici tu su praktične šnale za novac, koje sprečavaju rasipanje po džepovima.
  6. Rukavice za mobilne telefone: Više nije dovoljno imati tople rukavice kada je napolju hladno, neophodno je da u njima možemo da koristimo ekrane.
  7. Organizator za kofer: Za tate koji su često na putu, odličan poklon je set vreća, torbica i nesesera koji im pomažu da se lako i brzo spakuju.
  8. Eksterna baterija: Vrlo praktično je imati dodatni način da dopunite telefon, gde god se nalazili.
  9. Retro video igrica: Ovaj poklon će ih direktno vratiti u bezbrižno detinjstvo i vreme kada su sate provodili igrajući omiljenu igricu.
  10. Multitul set alata na rasklapanje: Ovaj set je zgodno imati pri ruci, bilo u autu, putovanju ili planinarenju, jer imate sve što vam je potrebno za brzo snalaženje i sitne popravke.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Tata balerina i podrška ćerkici TikTok/withherownhands