Elana je na TikTok-u ispričala kako je pre godinu dana rodila prvo dete i tek što je sa njim napustila bolnicu i došla kući, shvatila je da je ponovo trudna. Sada ona i suprug Brok imaju ukupno troje dece - jednogodišnjeg Čejsa, šetomesečnu Eli i posinka Džejmsa koji će uskoro da napuni četiri godine.

Iako su njena deca, kako je navela, pravi blagoslov i uživa u njihovom odgoju, osuđivanje okoline nije retkost u njenom slučaju. Međutim, uspela je da se izdigne i jednostavno da ignoriše ružne kometare, jer samo ona zna koliko je ovo velika sreća bez obzira što nekada zna da bude teško.

"Kada god izađem sa njima, neprestano slušam kako sa troje tako male dece imam pune ruke posla. Vidim da mnogi ne razumeju i imaju predrasude, ako sam mlada ne znači da ne volim svoju decu", objasnila je Elena i dodala kako je postala maćeha čim je upoznala supruga, nako čega je brzo zatrudnela sa prvim detetom koje se rodila mesec dana pre termina.

Pogledajte sladak video:

Saznala da je trudna, čim se porodila TikTok/the.harris.familyy

"Zasada nam je troje dece više nego dovoljno, i radujem se što ćemo ih gledati kako zajedno odrastaju. Ljudi me često osuđuju, ali ne nerviram se više", priznala je ova mlada mama u jednom od svojih videa.

Međutim, mnoge mame koje su rodile bebe sa malim razmakom, pružile su joj veliku podršku navodeći da je to nešto najlepše.

(Yumama)