Nije retko da tinejdžerke zatrudne i odluče da rode decu. Međutim, one tada prolaze kroz mnoge osude i razne komentare okoline. Jedna mama Ešli našla se u takvoj situaciji, ali je otlučila svima da pokaže da nisu u pravu.

Ona je ostala trudna sa samo 14 godina i odlučila da rodi sina. Iako se našla na meti brojnih kritika, nakon dve godine šokirala je učenike, roditelje i nastavnike. Iako je postala majka, redovno se vraćala u školu i polagala ispite, a na matursko veče povela je pratnju - svog sina koji je napunio godinu dana.

Njena majka snimila je trenutak kada je Ešli sa sinom u limuzini stigla na matursko veče, a njeni drugovi su podivljali.

"Izašla sam iz auta i svi su mi pritrčali, skandirali moje ime i skupljali se oko nas. Osetila sam se toliko voljenom i podržanom, ali moj sin i ja smo tu bili zajedno, tako da je taj osećaj bio potpuno opravdan", rekla je Ešli, a onda dodala:

"Na putu do maturske proslave bila sam tako nervozna! Niko od mojih drugari nije znao šta sam isplanirala. Moj sin nije bio nervozan, on je čak i odspavao malo. Kada smo stigli, svi su bili šokirani i iznenađeni. Sećam se da sam čula mnoštvo prijatelja koji su komentarisali da im se srce topi koliko smo slatki. Iako su ljudi rekli da sam hrabra, za mene to nije bila velika odluka, jednostavno sam to uradila. Zaista sam uživala celo veče, bili su to posebni trenuci za mene."

Ešli, rodila sa 15
Printskrin, TikTok/ashleighhazelton6 Rodila sina sa 15 godina pa ga povela sa sobom na maturu

Ešlina baka nije mogla da sakrije svoja osećanja.

"Ne mogu ni da objasnim koliko sam ponosna na nju. Da, rodila je bebu sa 15 godina, ali se vratila u školu 6 nedelja posle porođaja i završila sve. Ona je već postigla neke rezultate i odlično prošla, što je neverovatno. Nastavila je sa učenjem, a onda se kući vrati i majčinstvu. Na dan njene mature sve je bilo vrlo emotivno, prijatleji i ja smo bili u suzama dok smo je gledali. Dobila je sjajne reakcije od svih i bilo je tako lepo videti njene prijatelje koji je podržavaju. I nastavnici su takođe bili neverovatni, a beba je dobila mnogo pažnje", rekla je.

Ešli želi da nastavi školovanje, upisaće fakultet i postati vatrogasac.

Pogledajte kako su Ešli i njen sin izgledali na maturskoj večeri:

Rodila sina sa 15 pa ga povela na maturu TikTok/ashleighhazelton6

(Yumama)