Mama Dani Kruik želela je da pokaže svim mama da ništa nije teško ako imaš dobru organizaciju i ustaljeni ritam. Ona je na TikToku pokazala kako izgledaju 24 sata sa trojkama koje su rođene u maju i starijom ćerkom Bili.

Dan joj počinje u 5:30, kada se bebe bude za prvo hranjenje. Potom još malo odspavaju, a Dani se prvi put izmlaza, što radi još sedam puta u danu.

Dok njene bebe spavaju, ona koristi priliku da im pripremi bočice i obavi neke kućne poslove, pre nego što budu spremne za sledeće hranjenje u 8:30.

Mama sa trojkama TikTok/danicruik

Dani potom radi još neke poslove pa se igra sa starijim detetom, trogodišnjom kćeri Bili. A onda su u 11:30 trojke spremne za još mleka. Nakon drugog izmlazanja porodica odlazi u šetnju do 14:30 kada sedi novi obrok. Bebe zatim ponovno idu spavati, a onda sledi igranje.

Majka nakon toga okupa decu, a u 17.30 ih ponovno hrani. Bebe zatim idu spavati, a u 20:30 i 23:30 bude se za ponovno hranjenje. Dani se izmlaza i pokušava odspavati makar malo, a brigu oko noćnog hranjenja u 2:30 preuzima njen suprug.

"Zaboravila sam spomenuti menjanje pelena, pripremu obroka za porodicu, Bilinu rutinu odlaska na spavanje i 1000 drugih stvari, ali shvatate", napisala je Dani.

Odgovarajući na video, ljudi su priznali da ih je iscrpilo samo gledanje.

"Iskreno, umorilo me samo gledanje", "Nadam se da imate nekoga da vam pomogne", "Ti si superzvezda", poručili su mnoge mame koje su joj dale podršku u komentarima.

(Yumama)