VodaVoda Vodica vam najavljuje Yu Mama festival koji se održava 09.07. i 10.07. ispred Immo Outlet Centar od 14h do 19h. Zagarantovan Vam je sjajan provod za vas I mališane.

Drage mame, pored sjajnog druženja organzivana su korisna savetovališta gde imate prileke da razgovarate sa stručnjacima i pitate ih sve što vas zanima.

Prvog dana festivala na predavanjima "Pitajte logopeda i pedijatra" moći ćete da razgovarate sa logopedom dr sci Nataša D. Čabarkapa i sa pedagogom Nevenom Toskić. Takođe je organizovana i radionica "Baby handling" gde će vam Snežana Milovanović, diplomirani fizioterapeut održati sjajno predavanje  o pravilnom postupanju sa bebama i njenim prvim igračkama.

Pogledajte detaljno program za 09.07:

Yu mama festival 09.07.jpg
Promo Program za 09.07

 Drugi dan festivala Power Hous Pilates by Mirjana Marinković  organizuje vežbe za mame i decu, takođe će se održati "Razvojno savetovalište za decu i roditelje na kome učestvuju (Jasmina Vujović, Katarina Anđelković, Milica Lero)

Pogledajte detaljno program za 10.07

Yu mama festival 10.07.jpg
Promo Program za 10.07

Za klince generalni sponzor Voda Voda Vodica pripremio je dečiju radioniciu “VODAVODA Vodica nova avanturica” za kreativni tip crtanja i rešavanje lavirinta. Tu su i poklončići.

Frikom je takođe pripremio radionicu za mališane i uživanje u sladoledima Meda Meličanstveni.

I veliki i mali mogu uživati u Yu Mama razgibavanju i školici sporta, face paintingu I kutku za knjigu sa dečijim piscem Anom Dragović Drljević, autorka slikovnice za decu "Kako je Veka veštica zavolela bajke".

Dobar provod upriličiće i Yu Mama muzičke animacija.

Sponzori festivala su: Immo Centar. VodaVoda i Frikom.

Čekamo vas!

(Yumam)