Nova frizura sjajan je načina da razbijete monotoniju, ukradete malo vremena samo za sebe i nabacite dodatnu dozu samopouzdanja. Eksperti se slažu da će prolećna sezona, bar kada je o kosi reč, biti raznolika. Među mnoštvom trendova, izdvaja se nekoliko prilično jednostavnih stilova. 

Šiške

Sve više žena želi da eksperimentiše sa kosom, ali bez gubitka dužine. U tom slučaju, šiške su sjajan prvi korak. Od tupih, preko gustih, pa sve do onih tankih… Toliko opcija je u igri!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

Centralni razdeljak

Budmo iskreni – način na koji delimo kosu stvar je ličnih preferencija. Ipak, centralni razdeljak svrstaće vas među one koji slede trendove. Plus: osiguraće podmlađujući efekat. A, možete se poigrati i sa pletenicama.

Povratak devedesetih

Za sve nostalgičare, izvrnuti krajevi sjajan su način da se vratite u dobra, stara vremena. Ova frizura stilizuje se veoma jednostavno – pomoću prese, figara, ili četke, a sasvim sigurno ne prolazi nezapaženo.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Chris Appleton (@chrisappleton1)

Bob

Živeo ovaj stil! Klasični kroj do brade i dalje je popularan. I ne samo da je sladak, već je i izuzetno praktičan. Bob verobatno nikada neće izaći iz mode, i nama je neizmerno drago zbog toga!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli @the_bob_haircut

Kratko i šareno

I, za kraj, nešto za sve one spremne na eksperimente. Ovo kratko, ružičasto i smelo izdanje Demi Lovato ne samo da će biti pravo osveženje, već će vas definitivno izdojiti iz mase.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Demi Lovato (@ddlovato)

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)