Nova sezona, novi stilovi. Ponovo se vraćaju oni modni trendovi koji su bili popularni sedamdesetih i osamdesetih godina, a mnoge žene se tome veoma raduju.

Iako su pojedine poznate ličnosti već (naravno) prošetale neke od ovih trendova, Sali Heršberger - profesionalna frizerka poznatih ličnosti otkrila je koje će to frizure u narednih par meseci biti najpopularnije.

Od bob dužine se ne može pobeći i ovo je definitivno najpopularnija frizura 2020. godine, ali u zimskom izdanju tekstura je ono što je čini posebnom i efektnom, te Sali preporučuje da ,ukoliko želite svežiji, izgled pronađete dobre uvijače za kosu ili jednostavno uradite minival.

Za one koji su fanovi duge kose i tokom karantina su uspeli da odneguju svoje duge vlasi, najbolje osveženje stiže u znaku takozvanih nevidljiv slojeva. Kosa se šiša, ali sporadično, ostavljajući neke pramenove dužim, a neke malo kraćim i dajući na taj način izgledu i određenu dozu punoće.

Omiljena frizura iz perioda devedesetih - stepenasta kosa Rejčel Grin iz serije Prijatelji ponovo je oživela i može da izgleda zaista sjajno, pogotovo ukoliko se fenira sa okruglom četkom.

Šiške, šiške, šiške - Dženifer Lopez ih je popularizovala kombinujući ih sa dugom kosom i podsećajući nas na eru sedamdesetih.

Pročitajte i...