Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poruka žene koja je prijavila nepoznatu majku policiji: 'Vreme je da prestanemo da sudimo jedna o drugoj, i da počnemo da pomažemo'

Mama Megan je otvorila svoju dušu i iskreno ispričala situaciju u kojoj se našla i osudila ženu, ali i onu situaciju u kojoj je naučila lekciju i prišla drugoj majci s ljubavlju i razumevanjem.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Zvuči lepo teza da majke treba jedna drugoj da pružaju podršku, ali u stvari, ponuditi pomoć roditelju koji je pod pritiskom, nervozan, pritom u javnosti, jeste zaista veliki izazov. Mama Megan or Brnsajd ispričala je svoju priču na društvenim mrežama, gde je istakla lekciju koju je naučila.

"Nešto mi leži na srcu ovog jutra", započela je svoju priču. "Pre nekoliko godina sam bila u Tenesiju sa svojim suprugom na nekoj utakmici, kada sam na pumpi videla ženu koja se bori sa svojim desetogodišnjim sinom u autu. On je vrištao, a ona je bila ljuta i isfrustrirana. Posmatrali smo kako ga izvlači nasilno iz auta. Izgledalo je kao da ga tuče, te smo pozvali policiju. Oni su došli, a mi smo otišli. Nakon toga su nas pozvali i ispričali da je dečak autističan i da se ona zaista bori sa njim, da je čak i od policije tužno zatražila pomoć oko svog nasilnog dečaka. Zaista se trudila, a oni su pomogli koliko god je bilo u njihovoj moći."

Megan je priznala da je godinama osećala krivicu zbog ovog događaja. "Da sam joj pomogla u tom trenutku, možda bi i on bio mnogo manje nasilan", govorila je. 

Povezane vesti

U skorije vreme, našla se u situaciji da može da pomogne u datom momentu. "Bila sam u prodavnici, a u redu za kasu se našla i jedna mama sa dvoje dece. Jedan dečak je besneo, a drugi je tražio da mu mama kupi mnoge stvari. Bila je ljuta na obojicu, svi u radnji su bili svesni toga. Setila sam se svog iskustva u Tenesiju, te sam prišla da popričam sa dečakom. Umirio se. Majka je počela da mi se izvinjava i objašnjava da radi noću, pa danju nije u stanju ni da misli", ispričala je Megan.

Megan joj je objasnila da zaista razume situaciju kada si premoren i nemaš snage. "Rekla sam joj da je dobra mama, da će sve biti u redu. Ona se rasplakala, ljudi. Svi su mogli videti koliko se bori sa ogromnim teretom na leđima. Par godina ranije bih držala telefon u ruci i razmišljala šta će loše da uradi, da je odmah prijavim", Megan je nastavila iskreno.

I have something weighing on my heart this morning. A few years ago I was in Tennessee with my husband at a training...

Posted by Megan Orr Burnside on Четвртак, 07. децембар 2017.

"Zaista je vreme da prestanemo da sudimo jedna o drugoj, i da počnemo da pomažemo. Ukoliko ne radimo tako, dobićemo samo izolaciju, depresiju, zavisnosti, nasilje, pa i samoubistva. Kada su ljudi premoreni, potrebna im ne pomoć, a ne osuda. Znam da sam kriva što sam baš to radila, ali sada sam svesna problema i pokušavam da podržim druge majke i pomognem koliko mogu."

Na objavu mame Megan reagovao je veliki broj pratilaca, koji su oduševljeni i potpuno saglasni da celom svetu treba više razumevanja i ljubavi. 

Poruka koju je prenela Megan je vrlo važna, jer podstiče druge da pomažu, da razumeju majke i potrude se da im pomognu. Možda će upravo ta mala podrška u jednom trenutku pomoći umornoj ženi da se oseti bolje i ne bude usamljena.

Zapratite nas i na Instagramu!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica