Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

10 vrtoglavih minuta: Kako zaista izgleda tuširanje kad imaš bebu

U ovoj komičnoj situaciji našla se svaka od nas, mnogo puta.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Prvi minut

Tvoje novorođenče je zadremalo i ti si konačno ulovila trenutak da odeš pod tuš. Otišla si u kupatilo i skinula si se.

Drugi minut

Postala si nervozna, beba je shvatila da je više ne držiš u naručju. To što se beba ne može pomaknuti ili pasti ništa te ne smiruje. Trčiš gola u sobu i prebacuješ bebu u kolevku.

Treći minut

Stala si pod tuš i sada puštaš toplu vodu.  

Četvrti minut

Beba je počela da plače. Čekaj. Je li to stvarno plač? Nisi sigurna. Izvirila si ispod tuša i pozorno slušaš. Možda to nije plač. Šamponiraš kosu najbrže što možeš. Jako, jako brzo pereš telo. Bebin plač je sve jači. Sada si potpuno sigurna - beba plače. Hoćeš li staviti regenerator? Imaš li vremena? Moraš što pre završiti. Čekaj! Jesam li isprala šampon sa kose? Ne možeš da se setiš.

Povezane vesti

Peti minut

Dečji plač je otišao u neverovatne visine. O moj Bože, beba sada misli da je potpuno napuštena i ovih deset minuta tvog tuširanja će uništiti njen život.

Šesti minut

Ugasila si vodu. Potpuna je tišina. Da li je dete prestalo da plače ili nije uopšte plakalo? Nema veze. Vreme je za regenerator. Opet si pustila vodu.

Sedmi minut

Zašto je beba tako tiha? Možda se nešto dogodilo. Opet si izbacila glavu iz tuš kabine i pitaš bebu: "Jesi li dobro?". Onda ti je palo na pamet da beba još ne govori. O moje Bože, tako je tiha, nešto se dogodilo!

Osmi minut

Beba je opet počela da plače. Oh, hvala Bogu!

Deveti minut

Hitno izlaziš iz kupaonice, gola i mokra. Trčiš u sobu, skoro si se okliznula. Uzela si bebu u naručje i izvinjavaš se svom mališanu što si ga ostavila i obećavaš da to nikad više nećeš učiniti. 

Deseti minut

Da li je regenerator još na tvojoj kosi?

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica