Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama Ljube Stankovića o uspehu svog sina: Naučio je da piše kako bi mogao da daje autograme (FOTO)

Nina Mitrović, mama šestogodišnjeg superfinaliste velikog muzičkog takmičenja otkriva kako se nosi sa uspehom, čega se plaši i na šta je najponosnija kada je u pitanju Ljubino vaspitanje.

  Izvor: Foto: Filip Pavličić

Superfinalista velikog muzičkog takmičenja za decu bio je gost naše redakcije i osim svojim glasom, jer je naravno i zapevao, sve nas je osvojio neodoljivim šarmom. Mio i veseo, potpuno nas je "izuo iz cipela", jer je za svakog izdvojio vreme, da popriča, da se pozdravi - pa i poigra.

Zbog Ljube, brojna publika već mesecima, svake subote, željno iščekuje da počnu "Pinkove Zvezdice". Iako ima samo šest godina, on je prava zvezda, ima strpljenja da se sa svima zagrli i fotografiše, a svoje ime je naučio da piše kako bi mogao svojim brojnim fanovima da daje autograme. Ali pre svega, on je lepo vaspitan, talentovan i harizmatičan dečak. 

I sve to zahvaljujući, kome drugom, nego roditeljima.

  Foto: Yumama.com

Kako je sve počelo i kako su se odlučili da ga prijave na tako veliko takmičenje, koliko je odricanja potrebno i čega se plaši, otkriva nam Ljubina mama - Nina Mitrović.

"On je oduvek išao po kući i pevao, po ceo Božiji dan. Prošle godine se i naša starija ćerkica takmičila, on je stalno išao sa njom i tamo "držao koncerte", penjao se na binu, i pevao. Čak i kada producent kaže da ne bi smeo, on se iskrade i nađe način da otrči na scenu", priča Ljubina mama i iskreno otkriva da ona i njen suprug prvo nisu želeli sina da prijave na takmičenje.

"Hteo je on i prošle sezone sa sestrom, ali je bio mnogo mali. Kada su počele prijave za sledeću sezonu, on je plakao i plakao, i tako smo odlučili da ga prijavimo, pa šta bude".

Povezane vesti

Kako se organizujete? Koliko su snimanja naporna za čitavu porodicu, ali i za njega samog?

"Jeste naporno, ali i lepo! Istina, tata je morao da odbija neke poslove da bi mogao da ih prati, ali sve može da se postigne kad se hoće. Neverovatno je, ali on to radi iz zadovoljstva, on to voli i onda mu je zanimljivo. Kod kuće sam uzme mikrofon i kaže: "Hjade tata da pevamo. Da ti otpevam dva-tri puta pa da idem da se igram". Mi ga stvarno ne forsiramo, u predškolsko kreće tek u septembru, pa ima puno vremena i da se igra."

Author: Filip Plavcic Copyright: Filip Plavcic Software:Adobe Photoshop CC 2018 (Windows) Created: 2018:06:25 15:56:08
Foto: Filip Plavčić

Kao i svaka majka, i brine o njegovoj budućnosti i da li veliko takmičenje može da utiče na njegovo detinjstvo.

"Iskreno, ne znam! Ne bi trebalo, on u tome uživa, on to voli. Drugačije bi bilo da on to ne voli. Ovako, on jedva čeka da izađe na binu, njemu je to igra. On nije ni svestan šta mu se dešava, njemu je samo bitno da on izađe da peva."

Povezane vesti

Za njega kaže da uživa i da nije ni svestan da je popularan, a o svojim emocijama nam kaže:

"Ma iskreno, nismo ni mi kao roditelji svesni. Kod nas u kući je sve normalno, niko ga ne tretira kao zvezdu. On je naše malo dete. Sasvim normalno."

Ali na kraju, baš kao i svaka majka, ne može da sakrije ponos.

"Pa ponosna sam, iskreno! Drago mi je što je uspešan!"

Svako dete ima neki svoj talenat, samo ga treba otkriti, a Ljubina mama ima savet i za sve mame u čijim domovima raste talenat.

"Samo da budu uz dete, i da ga podržavaju!", kaže Nina.

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica