Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sara Oster Rokvić o majčinstvu: Moj Despot puni dve godine i još ne želim da prestanem da ga dojim (VIDEO)

Poznata blogerka i supruga pevača Marka Rokvića otkrila nam je zbog čega još ne želi da prestane da doji i kako se bori sa predrasudama i komentarima sa kojima se susreće.

 Izvor: Foto: Story /Vladimir Šporčić

Na trećem beogradskom Sajmu medija, Yumama se družila sa mladim poznatim roditeljima Markom i Sarom Rokvić, našm talentovanim pevačem i autorkom jednog od najčitanijih roditeljskih blogova "Momster".

Za nešto manje od dve nedelje, sin Marka i Sare, Despot, napuniće dve godine, a mladi mama i tata prisetili su se prvih dana sa bebom i otkrili nam kako su se izborili sa grčevima, nespavanjem i nervozom. 

Povezane vesti

Poseban segment u njihovom "roditeljskom životu" zauzima dojenje, jer poznata mama još uvek doji.

"Marko će da se smeje sada! Despot za dve nedelje puni dve godine i idalje ga dojim - to još uvek traje. Znam da je to retkost u našoj sredini, jer kod nas obično pitaju i kažu:"pa zar još uvek?", "nije mu potrebno", "to je samo voda", a ja im na to kažem "sve je samo voda nije!". Dojim ga idalje, uživamo i on i ja."

Author: Marina Lopicic Description: Entertainment, promocija novog spota Nikole Rokvica., Marko Rokvic sa suprugom Sara i sinom Software:Adobe Photoshop CS6 (Windows) Created: 2016:07:23 23:44:44
Foto:News1/Marina Lopičić

Iako zbog dojenja ne može još uvek da uskladi sve obaveze i da se naspava, Sara kaže da ne zna kada će prestati.

"Ja osluškujem prvo njega i njegove potrebe. Jeste malo naporno prilagoditi obaveze i vreme i nespavanje zbog dojenja. Ali ja zaista smatram da to za dete nije samo hrana nego jedna psihološka potreba. Tako da, podrška za taj čin, svim ženama koje su u stanju da doje!"

Povezane vesti

Pogledajte čitav intervju sa Markom i Sarom i saznajte šta su nam rekli o nervozi, nespavanju, postavljanju granica, braku i odnosima nakon rođenja Despota:

Poznata blogerka i supruga pevača Marka Rokvića otkrila nam je zbog čega još ne želi da prestane da doji i kako se bori sa predrasudama i komentarima sa kojima se susreće.
Izvor: YouTube

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica