Skoro svakome se barem jednom u životu dogodilo da mu lonac ili tiganj toliko zagore da se pitate da li da ga bacite ili ribate. Izribati talog zaista je teško, ali postoji jedan trik koji uveliko olakšava posao. Ribanja ima, ali vrlo malo.
Radi se o tome da zagoreli lonac, šerpu ili tiganj ostavite na šporetu, napunite ga vodom i u vodu ubacite prašak za veš, dve do tri kašike.
Ostavite da lagano vri 15 minuta. Kako vreme prolazi, voda postaje sve tamnija, a talog mekši. Na kraju ga je moguće ukloniti žicom za ribanje.
Spavanje na leđima u trudnoći može da bude opasno: Evo posle koje nedelje se ne preporučuje
7 stvari koje utiču na bebin izgled: Neke namirnice podstiču rast kose, a uticaj imaju i ovi napici
Ovo su najlepša retka imena za devojčice: Za mnoga niste čuli, a oduševiće vas
Može li beba u stomaku da čuje? Ovo pitanje zanima sve buduće mame, a odgovor će vas iznenaditi
Ovo je najtužnije srpsko ime: Roditelji ga i danas daju deci, a ne znaju za bolno značenje