Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Avanture jednog oca: Urnebesne fotografije u kojima će se pronaći mnoge tate (FOTO)

Kada je reč o roditeljstvu, uvek svi govore da biti mama nije lako, ali šta je sa tatama? Simon Huper je dokaz da ni tatama nije lako, a u prilog tome ide i činjenica da je jedini muškarac među pet "devojaka"...

 Izvor: Foto: Instagram

Bilo da imate jedno ili četiri deteta, svakako je da, ako ste tata, imate i vi dane kada vam “nije lako”. 

Simon Huper iz Londona i njegova supruga Klementina imaju četiri ćerke, (devetogodišnjakinju, šestogodišnjakinju i bliznakinje od 10 meseci), a Simon svakodnevno na svom Instagram profilu objavljuje najzabavnije trenutke sa svojim devojčicama.

Povezane vesti

Zahvaljujući iskrenim fotografijama, ovaj simpatični otac je dobio veliki broj pratilaca (do sada već više od 250 hiljada).

“Ja zapravo trenutno živim u ovom prolazu supermarketa. Novopečeni roditelji me doživljavaju kao iskusnog oca, pa me tako često pitaju gde šta stoji. Moj odgovor glasi otprilike ovako: “Naravno, treća polica, negde na polovini prolaza, sa leve strane. Kupite tri i dobijete popust, a možete koristiti to i u kombinaciji sa bla, bla, bla, bla...” Ja sam kao hodajuća enciklopedija za bebi proizvode. Nekada sam svoj mozak koristio za rešavanje korporativnih problema u svetu. Danas ga koristim za izračunavanje popusta”, napisao je Simon pored jedne fotografije iz supermarketa, koje se najčešće mogu i videti na njegovom profilu.

Povezane vesti

Huper, koji je operativni direktor u jednoj američkoj konsultantskoj firmi, kaže za Huffington post, da njegov posao kao oca podrazumeva i da je taksista, instruktor plivanja, učitelj, kuvar, bankar, savetnik, lični kupac...

Njegova supruga Klementina takođe vodi profil na Instagramu pod imenom “Mama ćerki”, a Simon kaže da se nada da njihove fotografije pomažu roditeljima širom sveta da se poistovete i da znaju da nisu sami. 

“Svi se suočavamo sa istim situacijama na putu koje se zove roditeljstvo.”

A photo posted by Simon (@father_of_daughters) on Oct 27, 2016 at 12:31pm PDT

A photo posted by Simon (@father_of_daughters) on Oct 23, 2016 at 12:00pm PDT

A photo posted by Simon (@father_of_daughters) on Oct 20, 2016 at 12:42pm PDT

A photo posted by Simon (@father_of_daughters) on Oct 18, 2016 at 12:37pm PDT

A photo posted by Simon (@father_of_daughters) on Jul 30, 2016 at 11:32am PDT

A photo posted by Simon (@father_of_daughters) on Oct 10, 2016 at 12:39pm PDT

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica