Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Post koji je zapalio internet: 'Carski rez? Pa ti se zapravo nisi ni porodila!'

Nakon što je morala da se porodi carskim rezom, jedna mama iz Misurija, objasnila je javnosti koliko taj način porađanja uopšte nije lak kao što se misli i poslala je moćnu poruku mamama širom sveta.

 Izvor: Foto: Shuttersock

Mlada mama, Rej Li nedavno se porodila i na svet donela sina Roksasa. Rej se porodila carskim rezom, a na svom Fejsbuk profilu objasnila je celom svetu kako to iskustvo izgleda.

Rej je objavila je fotografiju na kojoj se vidi rana od carskog reza i na početku posta objasnila na kakve je rekcije ljudi naišla zbog ovog načina porađanja.

Povezane vesti

"Carski rez? Pa ti se zapravo nisi ni porodila. Baš je lepo što si izabrala lak način", napisala je Rej.

U nastavku posta Rej je napisala sarkastičnu poruku koja je savršen odgovor za sve negativne komenatre.

Povezane vesti

"Veoma mi je bilo udobno na porođaju 38 sati pre nego što je svaka kontrakcija počela da zaustavlja rad srca moje bebe", napisala je Rej.

Novopečena mama je objasnila da je planirano da ima prirodan porođaj i da se veoma iznenadila kada su joj lekari rekli da se mora poroditi carskim rezom. Iako nije bila srećna zbog toga, carski rez je bio neophodan kako bi život njene bebe bio spašen.

Povezane vesti

U postu je objasnila i kako je carski rez najbolnije iskustvo koje je ikad doživela.

"Vađenje bebe kroz rez od otprilike 13 centimetara, koji se tom prilikom još i pocepa, potpuno je različito iskustvo od onoga kako sam zamišljala da ću roditi svog sina. Nije bilo prijatno, i još uvek nije." 

Rej je dodala i kako je ona snažna žena, ali da uopšte nije tako jednostavno doneti dete na svet, kao što mnogi pre porođaja pričaju. 

Povezane vesti

"Ja sam snažna, ali ne zbog sebe, već zbog mog sina. I prolazila bih kroz taj bol svakog dana, samo da bih videla njegovo prelepo, nasmejano lice", napisala je mlada mama.

Post Rej Li privukao je veliku pažnju na internetu, a u komentaru su je podržale i njenu priču potvrdile majke širom sveta.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica