Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pismo koje je zapalilo internet: Dragi mužu, ostavljam te za vikend samog s decom... srećno! (FOTO)

Tate uvek imaju opravdanja za manju brigu oko dece – odgovoran posao, prekovremeni rad, potreban im je odmor... Jedna mama odlučila je da svom suprugu pokaže kako je kada ostane sam sa šestoro mališana...

 Izvor: Foto: Facebook / Meghan Maza Oeser

Mama šestoro mališana, Megan Maza Oeser iz Ilinoisa, odlučila je da uzme slobodan vikend, te je morala da ostavi supruga kući sa četiri devojčice različitog uzrasta. Naravno, morala mu je ostaviti i uputstva, pa je odlučila da to uradi u postu na svom Fejsbuku, koji je do sada podelilo skoro sto hiljada ljudi!

Prenosimo vam njeno pismo u celosti:

"Pismo mom mužu kojeg ostavljam sa devojčicama za vikend...

Najdraži mužu,

Pišem ti ovo iz ljubavi, ne jer strahujem. Htela sam da prođemo par stvari pre nego što se upustiš u ovaj vikend sam... sa ostalima.

Povezane vesti

Noć, dan, doručak, i vreme oko ručka ćeš lako pomešati sa čistim PAKLOM, a Sotona će izgledati kao Moj Mali Poni. 

Prvo...

Kada dođeš s posla stvari neće izgledati toliko loše. Ostali ćete grliti, skakti, i većim delom biti uzbuđeni što te vide. Ovo će kratko trajati.. Obećavam. Bila školska sezona ili ne.. ovo vreme je poznato kao sat pakla. Ostali će se svađati oko svega i svačega, dok će Kvin i Pen biti one koje će započinjati svađe. Verovatnoće Kvin biti ljuta na Peni jer ova nosi njenu Elsa haljinu, a Peni će biti ljuta na Kvin zato što joj se obraća isključivo sa Ana. Peni će se boriti sa snom, ali o tome ćemo posle.

Večera će biti užasna. Bejli će hteti picu, a Harper hot dog. Kvin će plakati kada čuje za hot dok, i zahtevaće makarone sa sirom (ne narandžasto pakovanje, ili ono belo, već ljubičasto). Naravno, ljubičastih neće biti, pa će tražiti tost. Polećeš da praviš makarone za Peni, ali ona će hteti tost jer je čula da ga i Kvin hoće. Tako da ćeš na kraju baciti makarone sa sirom jer se Bejli pre pet godina razbolela kada je jela te narandžaste, a Harper više voli bele. U jednom momentu ćeš zaboraviti na Harper, jer je njena drugarica Lili "neočekivano" došla, pa će se igrati u ulici. Svi će jesti pahuljice za večeru, a Lili će doći po flaster.

Povezane vesti

Želećeš da sedneš i odmoriš se nakon večere/doručka, ali upozoravam te da to ne radiš. Postaće tiho... VEOMA tiho. Shvatićeš da je trogodišnjakinja zaspala negde. NE PUŠTAJ je da spava, jer si u suprotnom gotov. Biće budna makar do 1:30 ujutru ako ne paziš.

Nastavljamo.

Lili je još tu. Pitaćeš se gde su zaboga njeni roditelji. Tvoj pogodak je dobar kao i moj. Još ih nisam upoznala.

Vreme za krevet...

SREĆNO druže.

Povezane vesti

Pidžama. Batali pidžamu. Nemoj ni da POKUŠAVAŠ da nađeš bilo šta osim spavaćice za Peni. I ako ne možeš da je nađeš, nastavi da tražiš. Tražiće Mini Maus spavaćicu, ali kada joj je obučeš vrištaće jer joj rukavi kidaju ruke koliko su uski. Onda nađi onu sa Elzom. Velike su šanse da je prljava, ali je i Peni. Ne mogu da se setim kad sam je zadnji put nasapunjala.

Kvin, Harper, i Bejli će zaspati neprimetno. Samo čekaj. Kada legnu ponašaće se kao da su upravo prošetale 1000 kilometara kroz Saharu. Silaziće dole... jedna po jedna... svakih pet minuta.. po vodu. Ne puštaj NIKOGA da koristi Kvininu roze Elza čašu. Ako vidi, poludeće.

Povezane vesti

Na kraju ćeš Peni povesti sa sobom u krevet, misleći da je to dobra ideja. Ha ha ha ha ha ha! Bolje da si zaspao sa Evanderom Holifildom.

Probaj da je uvučeš u krevet. Daj joj iPad. Ovo će ti spasiti život, obećavam. Obavezno smanji ton, kao i svetlost ekrana. Uh, kad sam već kod svetlosti, ne zaboravi difuzer. Svetlo podesi na LJUBIČASTO. Ohh Bože, molim te seti se ljubičaste. Ako ga staviš na plavo ponašaće se kao da su zraci prokleto sunce. Ne zaboravi njenu šoljicu. NE ZABORAVI! Popiće malo, i onda će ti reći da je uzmeš. Hteće da je staviš na njen orman. Zvaće te za pet minuta da popije ostalo. I OPET će ti reći da ga staviš nazad na orman. Onda će se, sigurna sam u potpunosti, probuditi u tri ujutru i vrištaće da joj je neko ukrao šoljicu. Samo je napuni, i moli Svetog Petra i Mariju da će zaspati. U, i ne zaboravi ventilaciju.

Povezane vesti

Doručak. HA! Jednako zabavan kao večera (ako ne i gori). Napravi kafu. MNOGO kafe. Trebaće ti. Peni će možda hteti pahuljice ili tost. Šta god da radiš... PUSTI JE DA ONA IZABERE KAŠIKU. Velike su šanse da će Kvin imati tu POSEBNU kašiku, i Peni će te ubediti da si joj dao najgoru kašiku koja postoji. Nekad joj dam viljušku, i pokažem srednji prst. Doručak će biti takav šou da ćeš zaboraviti da jedeš, i početi da osećaš kofeinsku drhtavicu.

Brzo će ručak. Počni da piješ odmah. 

Nasapunjaj, isperi, i ponovi. Vidimo se u nedelju.

Oh, i da.. u slučaju da si hteo BILO ŠTA da uradiš tokom ovog vikenda. Srećno. Kvin plače skoro svakih pet minuta, a mislićeš da Penin jednjak gori svake sekunde. Stalno će joj trebati još vode, što vodi do stalnih pauza za toalet. Nekad može da ode sama, a nekad je potpuno nesposobna i plakaće zbog svega. Uključujući, ali ne samo zbog toga, što joj donji veš daje čudan osećaj. Uvek imaj još jedne gaćice sa sobom. 

Ljubim te.

Tvoja Žena"

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica