Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Profesionalna trkačica oduševila javnost iskrenim postporođajnim fotografijama (FOTO)

Stefani Totštajn Brus, koja je na neko vreme odustala od karijere kako bi se posvetila majčinstvu, pokušava da se vrati u formu, a u tome ima podršku mama širom sveta...

 Izvor: Foto: Instagram

Kada je na svom Instagram profilu počela da objavljuje fotografije svog postporođajnog tela, profesionalna trkačica Stefani Totštajn Brus (32) nije imala na umu da bilo koga inspiriše, već se to dogodilo spontano.

Povezane vesti

"Bila sam samo realna i sa svojim pratiocima podelila surovu istinu", ističe Stefani iz Arizone.

Ova majka dvoje dece intenzivno vežba za Olimpijadu na kojoj će predstavljati rodnu Ameriku, a njene objave, koje dokumentuju ne tako lepu stranu majčinstva, oduševile su majke širom planete.

Povezane vesti

"Mnoge profesionalne sportistkinje nemaju vremena da se posvete porodici i majčinstvu, jer postoji velika opasnost da se nakon porođaja nikada ne vrate u pređašnju formu. Mnoge od nas imaju sponzore. Nemamo porodiljsko odsustvo i niko nas ne plaća dok smo u drugom stanju", objašnjava Stefani.

Ipak ona i njen suprug, koji je takođe profesionalni trkač, želeli su da osnuju porodicu, a porođaj je na Stefaninom telu ostavio posledice, iako se celog života bavila sportom.

"Mišići su mi se tokom trudnoće razdvojili, a to nikako nisam očekivala s obzirom da sam bila u odličnoj kondiciji. Na stomaku je posle porođaja ostalo puno kože, ali se stanje popravlja jer vežbam trbušne mišiće. Delim ovo sa svima vama jer želim da znate da možete imati velike snove, biti mama, ne biti savršeni, a ne biti osramoćeni sobom. Naprotiv, uvek imajte vere u sebe", zaključila je Stefani.

Najnovije

Vesti

Porodica