Helen Hinet je na sajtu za podršku razvedenim majkama podelila ispovest koja bi do ludila dovela svaku ženu.

"Da li mi je stvarno to rekao? Da li je moguće? Znala sam da je preda mnom nemoguć izbor koji će mi uništiti brak. Sve je počelo u petak, bio je jun 2013. godine. Sve je počelo kada me doktor zvao i čestitao mi jer su rezultati krvi pokazali da sam trudna. Bilo mi je drago, iako to nisam baš planirala. Rekla sam mužu te divne vesti i po izrazu na njegovom licu videla da nije srećan. Rekao mi je da ne želi dete, da neće ni da priča o tome i da nikome nema potrebe da govorim. Otišli smo kod prijatelja i ja sam ceo vikend ćutala i jela se iznutra.

'Ne želim bebu', rekao mi je, 'ni nju nikada nisam želeo' rekao je i pokazao na našu jednogodišnju ćerkicu. 'Oženio sam tebe i pristao na dete zbog tebe, ako hoćeš još jedno, naš brak je gotov', izjavio je.

Pogledajte i Smelo ili sebično: Ostavila sterilnog verenika da bi postala samohrana majka (FOTO)

Vrtelo mi se  u glavi, nisam mogla da prestanem da plačem. Ubeđivala sam sebe da on to nikada ne bi rekao, a upravo jeste.

Dva puta sam izgubila dete. Za mene je njegov ultimatum bio nezamisliv. Po ceo dan smo se izbegavali, a ja sam jela kao luda iz očaja. Onda smo slučajno ćerkica i ja imale manji saobraćajni udes, a ja sam rekla doktoru Hitne pomoći, koleginica sa posla je čula i tako se saznalo. Kada mi je muž došao sa posla, rekla sam mu da sedne pored mene jer imam nešto da mu kažem. Odlučila sam. Rekla sam mu da ću abortirati da bih spasla brak, ali da su se kolege baš obradovale kada su čule.

Rekao je da će javiti majci da sam bila trudna, ali da je pošlo po zlu i da će sutra u bolnici da saniraju pobačaj. Umesto toga, otišla sam na abortus. Čim se završio, zažalila sam. Sačekao me u kolima sa buketom cveća i čestitkom. Smučilo mi se.

Nisam mogla da ga pogledam. Probala sam da nastavim bračni život kao da je sve okej, ali mrzela sam i sebe i njega zbog onoga kako se desilo. Pala sam u depresiju, a onda je počeo da me ponižava jer sam po ceo dan u pidžami, vređao me je i pričao da sam se ugojila. Jedina uteha mi je bila ćerkica.

Kada me ona, posle još jedne uvrede muža, pitala 'mamice, da li opet plačeš zbog tate' znala sam da je vreme da okončam brak.

Ćerka i ja smo se preselile i živele kao podstanari. Bila sam toliko švorc da sam grejala sobu samo kada je dete bilo kod kuće. Bilo je teško, ali shvatila sam da zaslužujem mnogo više. Ne tražim nikoga savršenog, samo nekoga savršenog za mene".

Izvor: 24sata

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama