Dejvid i Sara Olson su znali da kada budu usvojili svoje prvo dete da će taj momenat za njih biti poseban. Ali, bili su bez reči kada su ugledali njihove zajedničke fotografije koje je napravila Kristen Poser, poznati fotograf i njihova zajednička prijateljica.

"Čim smo je ugledali znali smo da je to naša ćerka. Ako ste ikada gledali porođaj, znate da za taj momenat ne postoji reč kojom bi se opisala sreća. Tako smo se mi osećali kada smo usvojili našu malu devojčicu."

Olsonovi, koji žive u Minesoti, su prolazili kroz proces usvajanja više od godinu dana. Bilo je napeto i nepredvidivo, ali na kraju se isplatilo.

"Kada smo saznali da je možemo usvojiti odmah smo rezervisali karte za Floridu. Samo nekoliko sati kasnije ona je već bila u našem naručju."

Kristen ih je pratila na tom putovanju i zabeležila svaki momenat, od aerodroma do bolnice. Ona je izjavila da je i sama ostala bez reči kada je ugledala malu princezu. Kristen je postavila fotografije na svoju zvanični Fejsbuk stranicu, ali nije očekivala da će one izazvati pravu senzaciju među ljudima.

"Bila sam oduševljena i zbunjena u isti mah kada sam videla koliko ljudi šeruje fotografije i komentariše. Znam da je usvajanje teška tema za svaku ženu i želela sam da  svima približim ovaj poseban trenutak."

Olsonovi imaju dva biološka sina, Zakarija (6) i Levija (3). Međutim, oni su oduvek želeli troje dece, a sada im seželja i ostvarila.