Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Podrška majkama: Fotografije ženskih tela posle porođaja ponovo osvajaju svet! (FOTO)

Novi projekat fotografkinje Džejd Bil, koji je još uvek u pripremi, nateraće vas da još više poštujete majke, ali i žene uopšte. Evo o čemu je reč...

 Izvor: Foto: Fejsbuk/Jade Beall Photography

Fotografkinja Džejd Bil, koja se proslavila kada je pokrenula zanimljivu kampanju “Prelepo telo”, želeći da pokaže kako „prave“ žene i majke zaista izgledaju i da sruši iluziju društva o besprekornom telu i savršenoj ženi, sada je ponovo u žiži javnosti.

Naime, Džejd želi da stvori novi sajt namenjen isključivo ženama, a na kome bi se nalazili neizmenjeni portreti majki uslikani širom sveta, kao i životne priče koje bi pratile te portrete.

Povezane vesti

Ona trenutno radi na prikupljanju finansija za projekat "Ti si lepa", koji je predstavila kao "novu radikalnu medijsku platformu koja će služiti fotografkinjama širom sveta da postavljaju neizmenjene fotografije i inspirativne priče žena koje će promovisati zdravo telo u svom prirodnom obliku, ljubav prema sebi i ohrabrivanje žena. 

Povezane vesti

“Mnogo žena se oseća usamljeno i bez podrške u procesu svih promena - trudnoća, postporođajni kilogrami, depresija, pobačaji, poremećaji u ishrani, gubitak težine, bolesti...”, rekla je Džejd i dodala da se nada da će novi projekat biti izvor podrške svima njima.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica