Pored komentara, fotografija je prikupila i skoro 350 hiljada lajkova, a više od 40 hiljada puta je podeljena. 

I have stretch marks and I wear a bikini. I have a belly that's permanently flabby from carrying three giant babies and...

Posted by The Chic Site on Saturday, 21 March 2015

Na prvi pogled reklo bi se da je u pitanju uobičajena fotografija lepe i sigurne žene i majke u bikiniju. Međutim, ono što je privuklo ovoliku pažnju žena širom sveta je zapravo poruka koju je Rejčel napisala uz sliku:

“Imam strije na stomaku i nosim bikini. Imam trajno mlitav stomak koji je posledica tri trudnoće i nosim bikini. Moj pupak je opušten (mada nisam nikad ni pomišljala da je to uopšte moguće) i nosim bikini. Nosim bikini zato što sam ponosna na ovo telo i svaku striju na njemu. Strije na mom telu dokazuju da sam blagoslovena sa tri trudnoće, a moj mlitav stomak pokazuje da sam se trudila da izgubim na težini što sam više mogla. Nosim bikini zato što jedini čovek čije je mišljenje bitno zna kroz šta sam sve prošla da izgledam ovako. Taj isti čovek kaže da nije video ništa seksepilinije od mog tela, strija i svega. To nisu ožiljci dame, to su štrafte koje ste zaradile. Budite ponosne na svoje telo!”

Svaki sledeći put kada odete na plažu ili bazen, setite se Rejčelinih reči. Vaše telo je prošlo kroz nešto najlepše što se može desiti jednoj ženi (nečije telo je prošlo i više puta). Nemojte ga sakrivati!