Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

One su obukle kupaći prvi put nakon porođaja i poručuju: Volite svoje telo i budite ponosne na njega (FOTO, VIDEO)

Porođaj za sobom ostavlja brojne promene koje ne mogu da prihvate sve mame, iako bi trebalo. Ukoliko spadate u tu grupu, ovih nekoliko mama će vas definitivno ubediti da promenite mišljenje.

 Izvor: Foto: Instagram

Pre nekoliko godina na društvenim mrežama muškarci celog sveta pokrenuli su hešteg “Dadbod” objavljujući fotografije svojih nesavršenih tela kojima se, očito, veoma ponose. Međutim, žene, od kojih se očekuje da uvek izgledaju besprekorno, rešile su da uzvrate udarac - one su pokrenule novi trend #MomBod, slaveći tako nesavršenu lepotu svojih tela.

Ovaj trend je definitivno nadjačao muškarce, te sve više žena, a posebno mama, čija su se tela promenila nakon porođaja, objavljuje fotografije na kojima se vide sve njihove “nesavršenosti”.

Povezane vesti

U skladu sa tim, časopisi Kosmopoliten i Redbuk odlučili su da pokrenu kampanju izabravši pet mama koje nisu uspele da obuku svoj stari kupaći kostim od kada su se porodile. Međutim, sve one se slažu u jednom - vole svoje novo telo!

“Imam samopouzdanja više nego ikada u životu”, ističe Arijel koja je nakon porođaja dobila 20 kilograma, ali kaže da nema vremena da se bavi sobom, jer ima mnogo veću odgovornost i brigu - svoju ćerkicu.

A post shared by redbookmag (@redbookmag) on Mar 24, 2017 at 8:23am PDT

Kanja je svoje samopouzdanje stekla zahvaljujući svom sinu. "Kada čujem da mi kaže 'Mama, ti si prelepa' meni je to dovoljno".

A post shared by redbookmag (@redbookmag) on Mar 24, 2017 at 1:28pm PDT

Stefani je mama dvoje mališana koja nije imala problem da vrati svoju staru kilažu nakon prvog deteta, ali zato nije žurila sa tim kada je rodila drugu bebu. Ona se nada da će svoju decu naučiti da samopouzdanje dolazi iznutra, a ne od toga šta će neko misliti o nama.

“Zaista nije važno koliko ste lepi, kako izgleda vaša kosa ili kako izgledate u kupaćem kostimu ili farmerkama. Ako ne volite sebe i nemate samopouzdanja, onda i ne posedujete istinsku lepotu koja traje”, kaže ona.

A post shared by redbookmag (@redbookmag) on Mar 24, 2017 at 12:01pm PDT

Britani kaže da ne dozvoljava sebi da se upoređuje sa drugim mamama. Kada odveze svoju decu u školu, većina njih je na štiklama, dok ona uživa u udobnosti svojih patika i Agsica. Međutim, da li je briga zbog toga? Ne više.

A post shared by redbookmag (@redbookmag) on Mar 24, 2017 at 3:00pm PDT

Fara objašnjava da njeno telo ima nasleđe. “Moje telo je preživelo trudnoću, ludilo hormona i sate i sate porađanja. Preživelo je.”

Mom Bods

These 5 moms put on bikinis for the first time since giving birth — and got real AF about their "mom bods": http://bit.ly/2nMTZea

Posted by Cosmopolitan on Sunday, March 26, 2017

Najnovije

Vesti

Porodica