Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama ipak zna najbolje: 7 stvari oko kojih je moja mama bila u pravu

Mudre savete iskusnih žena trebalo bi poslušati, zar ne?

  Izvor: Foto: Shutterstock

Došli ste u određene godine kada počinjete da shvatate da je vaša majka za mnogo toga bila u pravu. Naravno, bilo je tu i nekih bizarnih saveta, ali sve u svemu, više je ispravnih stvari.

Pročitajte za šta je sve vaša majka bila u pravu:

1. Zatvaraj vrata i zaštiti se od sunca. Jeste li nekada bili ona devojčica koja nikada nije zatvarala vrata za sobom? Majka vam je verovatno vikala da se vrata moraju zatvarati, pogotovo ako se prostorija greje. To ste shvatili tek kada ste odrasli. Takođe, deca se često bune što moraju da se mažu kremom za sunčanje i da nose kapu. Sada znate zbog čega, zar ne ? 

2. U tome ćeš izaći? Tinejdžerke misle da su pametne, lepe i divne u tim godinama pa mogu da nose sve što požele. Ipak, kasnije ste shvatili da obući minić, veliki dekolte ili izaći na zimu bez jakne uopšte nije pametno.

Povezane vesti

3. Nemoj ostati dugo napolju ili budna. Da, rečenica koju ste sigurno čule puno puta. Sada kada radite shvatate da ne možete da ostajete do kasno u noć gledajući filmove jer vas ujutru čekaju obaveze. 

4. Nosi potkošulju. I papuče. Obično mlade devojke ne shvataju važnost nošenja potkošulje. Svima je to glupo i nepotrebno. A verovatno nema osobe kojoj majka nije barem jednom spomenula da je potkošulja bitna. To ste, naravno, shvatili sa godinama, kada su počela da vas bole leđa.

5. Voda je najzdravija i treba je piti što više. Kao deca svi smo mi obožavali sokove, a vodu ne. Sada kao velike prave dame i žene znamo da je voda zdravija.

Povezane vesti

6. Ne razgovaraj sa punim ustima. Tek sa godinama shvatimo koliko je to nepristojno i opasno. 

7. Razumećeš kada budeš majka. Ofucana i stara fraza, ali tako istinita. Majka je za mnogo stvari bila u pravu, ali izgleda da svi mi moramo da prođemo kroz neke faze sami, kako bismo shvatili. To mi najbolje znamo, zar ne?!

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica