Kao i mnogi drugi roditelji, Džeremi (31) i Aurora (34) iz Ontaria u Kanadi, uživaju da fotografišu svoje troje dece u igri, a zatim slike postavljaju na Instagram i Facebook.

Ova petočlana porodica često provodi vreme u prirodi, beležeći pri tom sve vredne trenutke u njihovom porodičnom životu. Međutim, sve ove srećne i nasmejane fotografije nisu uvek realan prikaz njihovog života.

"Ono što pokazujemo svetu na društvenim mrežama samo je mali prozor u naš život, i najčešće su to samo najlepši trenuci", pisala je Arora u svom imejlu koji je poslalasajtuBaby Center. "Kada imamo loš dan, gledamo te divne slike naše dece kako bismo se podsetili da smo zaista blagosloveni. Ali te fotografije šalju pogrešnu sliku našim porodicama i prijateljima, jer onda oni misle da smo mi neki super-roditelji, tako da i oni žele da su kao mi. I onda počnu da nas opisuju kao te sjajne kul roditelje kakvi bismo mi hteli da budemo."

U čast njihove desetogodišnjice braka, Aurora i Džeremi Odžima odlučili su da uslikaju potpuno drugačiji porodični portret od onog na koji su navikli. Porodični portret koji će potpuno tačno oslikati roditeljstvo sa troje male dece.

Ova urnebesna fotografija dvoje iznurenih roditelja, jednog pospanog dečaka i dvoje dece koja se tuku u pozadini ubrzo je postala viralna, nakon što ju je par postavio na Reddit u avgustu 2014. godine. Pored slike stoje reči: "Danas slavimo našu desetu godišnjicu braka i hteli smo da uslikamo tu romansu."

Kako Aurora objašnjava, njih dvoje su postavili foto aparat, dodali deci plišane životinje, i rekli im da slobodno daju sebi oduška. "Jedino što nismo iscenirali je to da se naš najmlađi sin u tom trenutku tek probudio, tako da je trljao svoje pospane oči. Zatim smo se svi sredili, i slikali sledeću sliku."

Naime, druga slika koju je par postavio potpuna je suprotnost u odnosu na prethodnu.

"Kada smo videli koliko je ljudi videlo sliku o tome kako namerno izgledamo potpuno dronjavo trebalo nam je vremena da to svarimo. Međutim, sledeća fotografija koju smo postavili šalje poruku da deca jesu naporan posao, ali to je dobar život, i mi smo jako srećni", napisao je u drugom postu Džeremi.

"Juče ste nas videli u našem najgorem izdanju, ali kunemo se da je to dobar život", zaključila je Aurora.