Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mamino dirljivo pismo mlađem detetu: Izvini zbog...

Blogerka Dženifer de Matija samo je jedna u nizu majki koje se prema mlađem detetu nisu ophodile kao prema prvom. Pogledajte spisak njenih dirljivih izvinjenja.

  Izvor: Foto: Profimedia

Kako Dženifer otkriva, njen mlađi sin star je svega 11 meseci, a već se prema njemu ophodila potpuno drugačije nego prema njegovom starijem bratu u istom tom uzrastu.

"Zbog toga sam odlučila da ti napišem ovo pismo izvinjenja - kako bi kasnije u životu znao da sam, ako ništa drugo, makar svesna toga. Zato, molim te, pročitaj sledeće i upamti da te mama voli", počinje svoje pismo Dženifer.

"Žao mi je što sam te ispustila."

Naime, kada su jedne večeri Dženifer, njen suprug i oba sina spavali u istom krevetu, njen mlađi dečak otkotrljao se s njenih grudi i pao, zbog čega se osetila očajno. Zbog toga, ona mu se izvinjava.

Povezane vesti

"Žao mi je što nisam upamtila činjenice o tebi."

Ova mama blogerka priznaje da je o prvoj godini svog starijeg sina zapisala mnoge (ne)važne detalje - kada je usne namestio kao Elvis, kada je prvi put protezao prstiće na nogama... Međutim, jednog dana se okrenula dok je brisala guzu svog starijeg deteta i shvatila da njen mlađi sin stoji pored njih. Sam, bez ikakve podrške, on je stajao, što je značilo da je prošlo čitavih godinu dana, a da ona nije ni primetila koliko je važnih činjenica o razvoju svog mlađeg deteta propustila.

"Bila sam prezauzeta time što sam te volela. I brisala guzu tvog brata", piše Dženifer.

Povezane vesti

"Žao mi je što sam dopustila tvom bratu da piški u blizini tebe."

"Lažem", piše o ovome mama blogerka. "On je, zapravo, piškio NA tebe u kadi."

Dženifer se, ustvari, izvinjava zbog svih loših stvari koje njen stariji dečak radi svom mlađem bratu - ne iz pakosti, već zato što se, uglavnom, ponaša kao da njegov mlađi brat ne postoji.

"Jednog dana, bićete odlični drugari", nada se Dženifer, a do tada joj preostaje samo da primorava svog prvog sina da ljubi i grli svog brata svaki put kada nešto pogreši u odnosu s njim.

Povezane vesti

"Žao mi je što izgledaš kao kandidat za emisiju 'Šta ne treba obući' - verzija za bebe."

Iako njegov stariji brat ima novu i neodoljivu odeću,  Dženiferin mlađi sin ne izgleda kao mali maneken. On najčešće nasleđuje odeću od svog brata i uvek izgleda pomalo razbarušeno.

"Ako 'beba beskućnik' postane trend, definitivno ćeš biti trendseter", našalila se Dženifer i dodala: "Ali mislim da je to dobra lekcija - odeća nije to što te čini dečakom. To je stav, a ti deluješ veoma srećno."

Povezane vesti

"Žao mi je što te ne volim manje."

"Znam da će ti, dok budeš rastao, loši ljudi govoriti da se drugo dete uvek voli manje", piše mama dvojice dečaka. "Žao mi je, ali to je laž."

Od trenutka kada je doktor spustio njenog mlađeg sina na njene grudi, priznaje Dženifer, bila je sigurna u svoju bezgraničnu ljubav prema njemu.

"Voleću te večno onoliko koliko volim njega", iskrena je. "Možda sam te nekoliko puta slučajno ispustila, zaboravila da dokumentujem kada si prvi put ispustio gasove, dozvolila piškenje pored tebe i obukla te kao idiota, ali sam te, takođe, volela svakim delom sebe i nikad nećeš čuti izvinjenje zbog toga."

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica