Mame i sinovi imaju poseban odnos. Neke stvari se među njima ne moraju izgovoriti i pokazati jer je veza između njih toliko jasna da se uvek sve razume. Ipak, deca, bilo kog pola, rastu i idu svojim putem...

Nagrađivana blogerka i mama dva predivna dečaka Suzan Flit odrasla je u porodici prepunoj žena, te se susrela upravo s  dilemom kako vaspitati dečake. Njene prijateljice rekle su joj da je život s dečacima lakši jer je manje drame i iz razloga što oni prosto obožavaju mame, što se, Suzan priznaje, pokazalo kao tačno.

Ipak, one su joj otkrile i nešto što joj je skinulo osmeh s lica: sin je sin dok se ne oženi, a ćerka je ćerka čitavog života. Prva Suzanina reakcija bila je: „Neće neka tamo da došeta i ukrade mi sina“, ali se nakon razgovora sa suprugom primirila. Budući da je shvatila da ne može da zaključa svoje dečake u podrum i drži ih podalje od žena, odlučila je da ih nauči veštinama zbog koje će je buduće supruge njenih sinova jednog dana voleti i želeti je u svojim životima.

Pogledajte šta je Suzan odlučila da nauči svoje dečake i šta predlaže svakoj mami koja želi da sina vaspita kao malog džentlmena.

Tamara Sorak

Saznajte kojih petnaest lekcija će vašeg sina učiniti dečakom za ponos i, jednog dana, divnim suprugom i ocem.