Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dirljiva priča o bebi heroju zabeležena očevom kamerom (VIDEO)

Pogledajte kratak film o prvoj godini života jednog dečaka koji je na rođenju imao samo 680 grama...

  Izvor: Foto: Youtube

Nakon što je njegov sin star samo četiri dana primljen na odeljenje intezivne nege u Dečjoj bolnici u Ohaju, profesionalni fotograf Bendžamin Miler uzeo je kameru u ruke i počeo da beleži život svog malog heroja.

Ovaj snažni hrabri dečačić, kome su roditelji dali ime Vord Majlis Miler, proveo je punih 107 dana u bolnici, a njegov tata otkriva da je najteži trenutak bio kada je prvi skener bebinog mozga otkrio krvarenje.

"Plakao sam i molio se čitav dan. Krvarenje je moglo da izazove dodatne probleme. Mogao je da ostane hendikepiran, da dobije cerebralnu paralizu... lista se samo produžavala", ispričao je Bendžamin.

Mali Vord nije dozvolio da ga ova situacija nadjača. Pokazao je svoju snagu i u trenutku kada su ga roditelji držali za ručice on je otvorio oči i pogledao pravo u njih, kao da poručuje da je u redu i da ne odustaju od njega.

Bendžamin nije uspeo da zabeleži ovaj momenat jer je mališan brzo zatvorio oči i okrenuo glavicu na drugu stranu, ali je taj magičan događaj bio sasvim dovoljan da roditelji ne gube nadu. Nakon nekoliko dana krvarenje je zaista i prestalo i dečačić je sa tatom i mamom napustio bolnicu u oktobu 2012. godine.

Na početku filma prikazana je scena koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, u kojoj mama Lindzi uzima bebu u naručje i uplakana ga ljubi. U nastavku je niz drugih situacija - period u bolnici, Vordova borba, pa sve  do momenata u kojima se, već kao pravi dečačić, igra, jede tortu, uživa u maminom zagrljaju...

Kompletan film traje sedam minuta, a Bendžamin Miler ga je posvetio sestrama i svim ljudima koji su njemu i Lindzi pružali podršku i zahvaljujući kojima je njihova beba zdrava došla kući.

Pogledajte ovaj dirljiv film...

Pogledajte kratak film o prvoj godini života jednog dečaka koji je na rođenju imao samo 680 grama...
Izvor: YouTube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica