Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikada neću... 15 lažnih obećanja pre majčinstva

Kada budem imala dete neću mu dozvoliti...! Da li se sada sećate rečenica i obećanja koje ste dali pre nego što ste postali majka? Podsetićemo vas na neke od njih...

  Izvor: Foto: Thinkstock

Gotovo svaka žena na svetu promenila je svoj stav o vaspitanju nakon što je postala mama.

Svaka od nas ima planove za to kakva će mama biti i na koji način će vaspitavati decu. Obećavamo sebi da nikada nećemo dozvoliti svojoj ćerki da u supermarketu, poput neke dece, histeriše i plače zato što želi da joj se kupi još jedna čokoladica ili da nikada nećemo dojiti u javnosti, kao što to čine mnoge majke.

Povezane vesti

Sve zamišljamo budućnost u kojoj savršeno pristojna deca uživaju u boraniji i opuštaju se čitajući knjige, s prezirom gledajući na televizor i kompjuterske igrice i redovno govore "hvala" i "molim".

Međutim, kada ti mališani konačno stignu u naše živote, većina tih planova pada u vodu. Mali je broj dece koja neće gledati crtaće, već će radije otvoriti knjigu, a još je manje onih koji se neće pobuniti kad ugledaju boraniju u svom tanjiru.

Jer takav je život, takva su deca i takve smo mi!

Povezane vesti

I baš zbog jedinstvenosti i iznenađenja koja s decom dolaze svakog dana roditeljstvo je najzabavnija avantura i najveća životna sreća!

Podsetite se šta je to što ste verovali da nikada nećete raditi...

Tamara Sorak

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica