Majka koja je carskim rezom rodila troje dece našla se u nezavidnoj situaciji nakon što joj se suprug rugao zato što ima višak kilograma. Anonimna žena požalila se na roditeljskom forumu "Mumsnet" i rekla da je njegov komentar duboko povredio.

"Danas sam počela da vežbam. Bila sam u svom sportskom odelu kada mi je muž prišao i počeo da mi se smeje dok gleda u moj stomak. Pitala sam ga šta je tako smešno, a on je oklevao da mi prizna šta mu je na umu. Na ubeđivanje, rekao je: "Ti si u najgoroj fazi svog života". Najgore je što ne mogu da budem ljuta na njega jer je u pravu, ali to mnogo boli", napisala je ona.

Objasnila je i da radi u kancelariji, zbog čega se malo kreće. "Ne jedem mnogo. Obično samo večera, a tokom dana šolja čaja i čokoladica. Ali ne vežbam", dodala je ona.

Objava je privukla više od 200 komentara, od kojih je većina kritikovala partnera.

"Pretpostavljam da je on na vrhuncu fizičkog savršenstva"; "Užasna je stvar reći to nekome koga bi trebalo da voliš"; "Imaš svako pravo da se ljutiš na njega" - bili su samo neki od komentara drugih roditelja na forumu.

Žena se javila kasnije i rekla da se pomirila sa partnerom jer joj se iskreno izvinio. "Na kraju krajeva, uznemirujuće je znati da me on vidi takvu", zaključila je ona.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

vežbe za ruke Tiktok/viktoriayadrina