Mama desetomesečne devojčice koja je rođena sa problemima sa sluhom, odlučila je da na društvenim mrežama podeli najsrećniji trenutak za njihovu porodicu. Devojčici je na rođenju dijagnostikovana izostanak sluha na oba uva, a sa deset meseci, lekarski tim joj je ugradio kohlearni implantat koji joj je pomogao da čuje.

U tom trenutku je prvi put dobila priliku da čuje kako zvuče njeni roditelji, a dirljiv video koji je mama podelila na društvenim mrežama raznežio je sve njene pratioce, a mnoge i rasplakao.

U trenutku kada je beba čula svog oca kako je zove imenom i mamu koja joj peva pesmicu, odmah je otkrila svoj najlepši osmeh. Ovo je zaista nezaboravan trenutak, a na licima njenih roditelja vidi se koliko je ovo velika stvar za njih.

"Ne znam kako ovaj osećaj uopšte da opišem rečima. Bili smo srećni i uzbuđeni što će nas čuti, što ćemo napokon dobiti neku reakciju od nje. Bili smo oduševljeni kada nam se toliko razveselila. Ovo je bez sumnje jedan od najlepših dana u našim životima", rekla je presrećna mama.

Pogledajte ovaj predivan trenutak u kom beba prvi put čuje svoje roditelje:

Beba koja je rođena gluva prvi put čuje svoje roditelje Instagram/ marlee.meg_hears

(Yumama)