Mnogi roditelji misle da je u redu da deca ostanu budna do ponoći za Novu godinu, dok drugi ipak misle da je bolje u krevet da odu na vreme, a da mama i tata mogu da se opuste. Ipak, čarolija novogodišnje noći mnoge mališane duže drži budnim.

Na društvenim mrežama pojavio se video koji je mnoge nasmejao, ali i obradovao roditelje koji napokon znaju kako da reše dečiju novogodišnju "nesanicu". Na videu su prikazana deca koja ispred televizora odbrojavaju od 10 do 0 i prikazan je sat koji pokazuje ponoć, a kada deca odbroje kreću da se raduju i viču - "Srećna Nova godina!" Pravo iznenađenje je kada u tom trenutku mama u kameru pokaže telefon na kojem se vidi da je 19:48 časova.

Roditelji su očigledno na "pametnom" TV-u postili odbrojavanje sa YouTuba, a mališani su ubeđeni da su dočekali ponoć. "Sada mogu mirno da odu u krevet." - bio je jedan od komentara.

"Ko kaže da nikada ne treba da lažete decu, nema svoju decu." - napisao je drugi.

"Barem rano spavaju. A mama i tata će imati vremena da se odmore i podmlade da se brinu o njima u novoj godini. Ovo je pobeda!" - bio je još jedan komentar ispod video priloga.

BONUS VIDEO:

Novogodišnji ukras, sušene pomorandže TikTok/tinascucina

(Yumama/T.A.S.)