Odrastanje sa kućnim ljubimcem čini detinjstvo značajno lepšim i bogatijim, a dokazano je da se kroz brigu za ljubimca kod dece razvijaju empatija, odgovornost i samopouzdanje. Mnogi vlasnici pasa složiće se da je pas u kući jednako radost u kući, a deci je često krzneni mezimac najbolji prijatelj.

Koliko ljubav između psa i deteta može da bude bezuslovna pokazuje jedna porodica koja za kućnog ljubimca ima rotvajlera koji svuda ide sa njihovom plavokosom devojčicom.

Kada devojčica skoči na trambolinu, pas skače sa njom. Kada ona vozi "motor", pas šeta pored nje, a čak je spremna sa njim i da podeli slatkiše. Zajedno se igraju, plivaju, trče, a ovom velikom i neizmernom simpatičnom psu ne smeta kada ga devojčica grli i gnjavi.

Pored raznih aktivnosti u kojima uživaju kao najbolji prijatelji, na TikToku se pojavio snimak na kojem pas i devojčica pevaju. Čim devojčica uzme mikrofon i počne da peva, pas počinje da zavija.

Devojčica je očigledno odrasla uz ovog psa i smatra ga članom porodice, a njihovo druženje ukralo je srce hiljadama ljudi. Verujemo da će i vama ulepšati dan - pogledajte snimak ispod!


Izvor: Yumama