Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mamina odluka oduševila roditelje na društvenim mrežama: Ovog letnjeg raspusta nećemo raditi apsolutno NIŠTA (FOTO)

Mnogi roditelji zabrinuti su da će se njihovo dete tokom letnjeg raspusta preterano opustiti i zaboraviti na čarobni svet knjiga. Ipak, jedna mama je odlučila da svojim devojčicama priredi leto za pamćenje...

 Izvor: Foto: Facebook

Sve više roditelja svojim mališanima organizuje svaki minut raspusta, iz straha da se ne opuste previše i u školu vrate nespremni. 

Međutim, baš kao i odraslima i deci je je potrebno malo predaha i bezbrižne igre, a idealno vreme za to je upravo letnji raspust.

To je shvatila i mama Kristen Hjuit koja je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju na kojoj se može videti kako njene devojčice provode prvi dan dugo očekivanog odmora.

I had big plans to be a "good mom" this summer. There were going to be chore charts, reading goals, daily letter writing...

Posted by Kristen Hewitt on Friday, June 9, 2017

"Ovog proleća zamišljala sam i pravila planove kako da tokom leta budem “super mama”. Devojčice će čitati knjige, praviti grafikone, pisati, pohađati različite kurseve...

Gledanje TV-a biće zabranjeno dok kreveti ne budu namešteni, a takođe ćemo i svakog dana planirati dnevne aktivnosti. 

Povezane vesti

Danas je bio prvi dan letnjeg raspusta, koji smo planirali da provedemo na plaži. Međutim...

Razvlačile smo se u pidžamama do 11, pravile kolače, započele umetnički projekat koji nikad nismo završile i potom otišle na bazen.

Toliko je lako pritisnuti stvari koje vidimo na društvenom nivou. Načini da izazovemo našu decu i obogatimo njihovo leto. Ali hajde da budemo stvarni - svi smo umorni.

Posted by Kristen Hewitt on Sunday, May 7, 2017

Danas je zahvaljujući društvenim mrežama lakše više nego ikada pronaći hiljadu i jedan način i obogatiti klincima leto. Ali hajde da budemo realni - svi smo preumorni.

Umorni od svakodnevnih poslova, aktivnosti, planova, mesta na kojima treba da budemo u određeno vreme, pritiska i nerealnih očekivanja.

Zato smo ipak rešile da, umesto svega toga, ovog leta ne radimo ništa. Apsolutno NIŠTA.

Neće biti edukativnih kampova, kurseva, časova u prirodi...

Povezane vesti

Umesto toga, pustićemo da vidimo gde će nas odvesti svaki dan. 

Ja sam jedino rešila da ću ovog leta vežbati i jesti zdravije, a da će devojčice imati slobodu da odlučuju šta ćemo raditi.

Jedino znam da ćemo provoditi više vremena zajedno, da će gledanje televizije biti neograničeno, da ćemo ići na izlete, provoditi vreme u prirodi što je više moguće, da ćemo voziti rolere i bicikle, da ćemo uživati dosađujući se, odmarajući i čitajući (jer mama voli da čita!)

Tako da, ako niste isplanirali šta ćete raditi ovog leta, niste sami. I znate šta? To je sasvim u redu. Vaši klinci će biti dobro, baš kao i vi."

Najnovije

Vesti

Porodica