Jedna od stvari za koje obučavaju osoblje koje igra likove u tematskim parkovima u kostimima je „Diznijevo pravilo zagrljaja“.

Prema Inside The Magic , „Likovima u Dizniju je rečeno da nikada ne ispuštaju zagrljaj prvi. Volt Dizni je rekao, nikad ne znaš koliko će tom detetu možda trebati taj zagrljaj. Izgleda da je Volt Dizni znao nešto o važnosti grljenja!

Volt Dizni je primenio pravilo Diznijevog zagrljaja kako bi osigurao da posetioci znaju da su voljeni i cenjeni.

Pravilo Diznijevog zagrljaja nije na snazi samo za „ljudske“ likove. Uključuje glumce koji prikazuju legendarne likove iz crtanih filmova kao što su Miki Maus, Šilja, Paja Patak. I verovatno nije samo za decu, jer mnogi odrasli takođe uživaju da grle simpatične likove.

U videu ispod možete videti produženi zagrljaj između devojčice i Pate. Ova mala devojčica se bukvalno topi, dok grli svoj omiljeni lik i jako dugo prosto ne može da je pusti.

Grljenje je prednost u svim Diznijevim tematskim parkovima.

Pravilo Diznijevog zagrljaja možete koristiti i kod kuće

Razmislite o pravilu Diznijevog zagrljaja sledeći put kada zagrlite svoju decu, nećake, decu svojih prijatelja ili unuke. Zagrljaji su sastavni deo ljudske komunikacije. Ne zahtevaju reči, ali mogu reći toliko toga.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Koliko je važna podrška roditelja, video koji je raznežio svet TikTok/dailyhumanmotivation