Deluje da je ogroman izbor igrački i zanimljivih ideja za novogodišnje poklone mališana od 3-4 godine ali nije lako ni u moru svega, odabrati baš ono što će dete obradovati. Pogotovu sa malom decom koja još tačno ne znaju šta sve žele od Deda Mraza, može lako da se pogreši ili potpuno promaši.

Evo 25 ideja koje vam mogu olakšati izbor:

 1. Veliki set šarenih domina: Postavljanje šarenih drvenih domina , a zatim guranje prvog dela da bi se pokrenula lančana reakcija prevrtanja domina je savršena aktivnost za finu motoriku, koordinaciju ruku i očiju, kritičko mišljenje i veštine planiranja, kao i kreativnost.
 2. Drveni set za čaj: Set za čaj koji će upotpuniti svaku igru i pomoći mališanima da sami izgrade svoju bajku.
 3. Drvena kućica farma, sa figurama koferče: mobilni set koji se sastoji iz dva dela kućice koji se može otvoriti i zatvoriti, sadrži drvene figure životinja, drveća, farmera, traktora i ogradice.
 4. Magnetni oblici u kutiji: drveni magnetni oblici u kutiji sa 5 različitih boja i 12 kartica.
 5. Lutka Pepeljuga velika: Dizni lutka Pepeljuga kada je bila mala devojčica
 6. Drveni set pertlanje oblika: Prsti malih istraživača moraju biti stalno zauzeti. Redovnim nizanjem oblika ili perli na kanap dete poboljšava vizuelno-motoričku koordinaciju i spretnost prstiju.
 7. Džakovi za skakanje: Set sadrži izdržljive, plastificirane džakove za skakanje sa ravnim dnom i dve drške, u 4 boje.
 8. Podloga za crtanje vodom-more: Stvarajte svoje slike koristeći samo običnu vodu na magičnoj podlozi gde se crteži sami pojavljuju
 9. Šolja iznenadjenja: Sadrži preko 20 iznenadjenja,uključujući dve lutke i modne dodatke,i set za caj za lutke.Modni dodaci su sakriveni u kesici čaja ili kocki šećera.Uz pomoć magične paste napravite ukusne kolačiće za čajanku.
 10. Barbi lutka i modni set: Istražite lični modni stil sa Barbi lutkom i dizajnirajte fantastične odevne kombinacije za svaku priliku!
 11. Magični štapić: Pritisnite dugme i gledajte kako štap svetli, a mehurići će se magično pojaviti!
 12. Set dinosaurusa 51 deo
 13. Pepa prase drvena kućica set: Koja stimuliše igru mašte i uloga.
 14. Brzi voz sa prugom od 64 elementa: Putnički voz sa šinama i prugom kružnog oblika u setu.
 15. Set 6 konja: Set plastičnih figurica konja različitih rasa, karakteristika i obeležja. Konji se razlikuju po boji, grivi i aksesoarima poput sedla i četki.
 16. Set 16 didaktičkih kocki sa podlogom i zadacima: Dizajnirano za decu svih uzrasta, pomaže u razvoju senzornih i motoričkih veština, unapređuje maštu
 17. Kreativni set Napravi i oboji dinosauruse: Sami napravite i kreirajte svog dinosaurusa.
 18. Set za kuglanje: Set za kuglanje sa čunjevima i kuglom za obaranje čunjeva.
 19. Lutka zubarka set: Lutka u ulozi stomatologa i pacijent, sa dodacima u setu - zubarskom stolicom i priborom za zubara.
 20. Helikopter: Transportni helikopter: Pokretne elise helikoptera čine igru realističnijom i uzbudljivijom. Kokpit ima prozore i uključuje figuru pilota
 21. Origami životinje sa dekoracijama: Sa ovim setom možete savijati najlepše životinje sa papira.
 22. Traktor utovarivač: Sa detaljima i kašikom za utovar.
 23. Ambulatno vozilo: Crveno-bele boje sa vratima koja se mogu otvarati.
 24. Kiklop figura: Ova figura predstavlja popularnog junaka iz omiljenog crtanog filma, spremnog za avanture pune mašte.
 25. Klavir/ksilofon: Za sve male muzičare i ljubitelje lepih melodija.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Kako da napravite mekanu novgoodišnju jelku za dete TikTok/tiny_waste