Svaka pomoć je dobrodošla kada su idealni pokloni za mališane u pitanju, pogotovu ako niste sigurni šta bi ih u moru želja koje imaju najviše obradovalo. Horoskop daje zanimljive predloge koje možete uzeti u obzir.

OVAN (21. mart - 19. april)

Ovan obično ima mnogo energije i često može postati nemiran. Kada kupujete poklone za dete Ovna, pokušajte da mu poklonite nešto što ga održava aktivnim i angažovanim. Možda vole igračke koje mogu da iznesu napolje, kao što su trotinet ili bicikl, ili bilo koju drugu aktivnost koja ih pokreće. Pored toga, Ovnovi bi možda voleli da imaju iskustva u vezi sa opipljivim poklonima, pa bi verovatno voleli da im se pokloni putovanje ili ekskurzija.

BIK 20. april - 20. maj)

Bik voli praktične aktivnosti, gde mogu da vide vidljiv napredak u radu koji ulažu. Kada birate poklon za dete Bika, možda ćete želeti da im date set građevinskih kocki, drvenih igračaka ili šarenih glina od kojih mogu nešto da konstruišu. Bikovi su takođe veliki gurmani, pa će uživati u primanju poklona koji uključuju set za kuhinju, kao što je set za pečenje ili sopstvena kecelja.

BLIZANCI (21. maj - 20. jun)

Blizanci su veoma radoznali i vole da uče nove informacije i postavljaju mnoga pitanja o temama koje izazivaju njihovo interesovanje. Dete Blizanci će uživati u svakom poklonu koji stimuliše njihov um, kao što je komplet knjiga ili nova slagalica. Takođe vole druženje, pa bi voleli da dobiju novu igru, jer im omogućava da ostanu fokusirani na pravljenje strateških poteza dok istovremeno razgovaraju sa drugim ljudima.

RAK (21. jun - 22. jul)

Rak voli da neguje druge i veoma su osetljivi na to kako se ljudi osećaju. Pošto mogu biti pomalo introvertni, detetu Raku ćete želeti da date uglavnom igračke sa kojima može da se igra samo. Oni će voleti plišane životinje o kojima mogu da se brinu, a možda će čak voleti da se pretvaraju da su lekar ili veterinar. Da bi zadovoljio svoju potrebu za samim vremenom, Rak može takođe voleti prostor u koju se mogu povući i igrati sa svojim lutkama.

LAV (23. jul - 22. avgust)

Lav je obično pun umetničkih ideja i potrebni su im kreativni izazovi u kojima mogu da se izraze. Dete Lav bi uživalo u bilo kojoj vrsti poklona koji uključuje umetnost i veštine, kao što je set za slikanje ili komplet kostima, setovi „uradi sam“. Lav takođe ima osećaj za dramatičnost, i možda vole da se oblače i priređuju predstave u dnevnoj sobi. Oni će voleti da dobiju odeću koju mogu da nose, posebno ako je ukrašena ili veoma šarena.

DEVICA (23. avgust - 22. septembar)

Devica je veoma pažljiva prema svojim dnevnim rutinama i vole da sebi steknu zdrave navike i da stalno rade na samousavršavanju. Dete Device može biti zainteresovano za aktivnosti nege o sebi i uživalo bi u umirujućim proizvodima za kupanje. Takođe su veoma orijentisani na detalje i vole da prate mnogo različitih stvari odjednom, pa će uživati u igračkama koje stavljaju njihove veštine na test, kao što su muzički instrument ili izazovna slagalica.

VAGA (23. septembar - 22. oktobar)

Vage cene partnerstva u svom životu i vole da se provode bliski kontakt, jedan na jedan sa ljudima. Dete Vaga bi volelo da dobije poklon u kome može da uživa sa nekim drugim, kao što je društvena igra za koju je potreban partner. Vage su takođe posebne u pogledu svog stila i estetike, pa mogu uživati u poklonima koji imaju element mode ili lepote, poput kompleta nakita ili kompleta za šminkanje.

ŠKORPIJA (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpija nikada ne uzima informacije na pravi način i vole da stalno istražuju. Dete Škorpije može imati veliko interesovanje da nauči sve što se može znati o vrlo specifičnim temama, kao što su medicina, dinosaurusi ili automobili, na primer. Oni će uživati u igračkama koje im omogućavaju da uđu dublje u svoja interesovanja. Pored toga, Škorpija takođe voli sve mistično, tako da mogu da vole jedinstvene ogrlice ili narukvice sa kojima se osećaju povezani.

STRELAC (22. novembar - 21. decembar)

Strelac voli da ide u nove avanture i da vidi više sveta. Dete Strelac može da voli putovanja, priče ili čitanje. Voleli bi svaki poklon koji ima obrazovnu komponentu, kao što je set za igru koji im pomaže da uče o različitim kulturama ili bilo koju vrstu igračke koja budi njihovu maštu. Pored toga, mogu da uživaju u putnim dodacima kao što su novi kofer ili ranac koji će ih uzbuditi zbog svog sledećeg putovanja.

JARAC (21. decembar - 20. januar)

Jarac uživa u postavljanju ciljeva za sebe i osećaju kao da rade na nečemu. Dete Jarca možda voli da slavi tradiciju ili da prima poklone koji služe svrsi i čine da se osećaju kao da su produktivni. Voleli bi da dobiju klasične igračke kao što je set za čaj ili bilo koju vrstu igre u kojoj mogu da testiraju svoje znanje. Jarac takođe može da uživa u igrački za koju može da provede vreme u izgradnji i da se na kraju oseća ostvarenim.

VODOLIJA (21. januar - 18. februar)

Vodolije su veoma orijentisane na budućnost, ali se često izgube u sopstvenim mislima ili im je teško da ostanu prizemljene u sadašnjem trenutku. Oni su najbolji kada su u stanju da usmere svoju mentalnu energiju ka projektu, tako da bi voleli poklone koji uključuju čitanje, pisanje ili rad sa umetnošću i zanatima. Vodolije takođe vole da budu u toku sa najnovijim tehnologijama, tako da mogu da uživaju u kompjuterskim igrama ili eksperimentišu sa kamerom za igranje.

RIBE (19. februar - 20. mart)

Ribe imaju bogatu maštu i vole da odu u svoj mali svet gde mogu da se igraju sa lutkama ili urone u bajkovite priče. Dete Ribe može biti veoma osetljivo i emotivno, i često mu je potrebno mnogo vremena u samoći. Voleli bi poklone u kojima mogu da uživaju sami, kao što je igranje sa kućicom za lutke ili isprobavanje različitih kostima. Ribe takođe imaju prirodnu kreativnu stranu i mogu naći mnogo mira kroz slikanje, crtanje ili stvaranje muzike.

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO

Kolač sneško belić od kokosa TikTok/rainbownourishments