Gde god da je vaše dete, na rođendanu, u školi, na rekreativnoj nastavi, uvek možete imati uvid u to kuda se kreće i da li je sve u redu. Pritom mu ne morate još uvek kupovati telefon ako mislite da je prerano za to. Ne brinite jer sada postoji jedna sjajna stvarčica koja nije postojala kada ste vi bili mali. A to je GPS sat za decu. Sa njim ćete biti sigurni, a vaše dete će biti bezbedno.

GPS sat je specijalno dizajniran za decu, pa će ga vaše dete obožavati.U sebi ima lokator, pa ćete uvek imati informaciju o tome gde se vaše dete nalazi preko aplikacije koju instalirate na telefon.Nabavite detetu GPS sat čim počne da ide negde samo bez vas. Čak iako je samo u kraju sa drugarima, nije na odmet da ispratite situaciju. Na taj način uvek ćete znati gde je, kako bi mogli da mu pomognete ako dođe do nezgodnih situacija.

Danas ovaj GPS sat možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

sat sa lokatorom 1.jpg
Promo GPS sat za decu

Naučite dete da gleda na sat, jer će se tako naučiti da bude odgovorno.Još jedna super opcija GPS sata je što vašem detetu možete poslati kratku tekstualnu ili glasovnu poruku. Zato ne morate da mu kupujete telefon, na kome će igrati igrice i neće paziti na času.
Funkcija biranja nekoliko odabranih brojeva koji mogu pozvati vaše dete je odličan način da ograničite komunikaciju na zaista važne stvari, i sprečite da vaše dete neko uznemirava. Tako ćete imati samo one funkcije koje su potrebne ako smatrate da vaše dete još nije spremno da dobije telefon.

sat sa lokatorom 2.jpg
Promo GPS sat za decu

Takođe poseduje opciju SOS poziva da vas dete može nazvati u hitnim situacijama.

Za rad je neophodna SIM kartica i internet konekcija. Ako vaše dete pokuša da skine sat, dobićete obaveštenje o tome preko aplikacije.
Neka vaše dete bude u svakom trenutku bezbedno, a vaša glava mirna. Danas ovaj fantastični GPS sat možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Yumama/Promo)