Dvogodišnjaci vas često ostave bez teksta, ono što njima padne napamet i što je za njih luda zabava za roditelje često može postati noćna mora. Jedna mama je to dokazala na primeru svog deteta tog uzrasta, kada je snimila video koje je sve ostavio u šoku.

Ona je na TikToku podelila prizor na kome se vidi kako njen mališan spava, nakon što je napravio totalni haos u kući. Njen sin od dve godine prvo je "opustošio" firžider onda je hranu razvukao do dnevne sobe, i kada se dobro najeo slatkiša legao je i zaspao je. Mama je snimila haos uz komentar "ova sofa nije stara ni dva meseca", a njen video je vrlo brzo pokupio milionske preglede.

Prvi kadar pokazuje frižider još uvek otvoren i prljav od razbacane hrane. Hrana je svuda na podu, čokolada razmazana po zidu, ali izgleda da su zdrave stvari ostale netaknute. Potom mama kamerom sledi trag čokoladnih mrvica do novog bež kauča, koji je bio potpuno zamazan. Na podu su razbacani prljavi jastuci, a tragovi su završavali na sredini kauča, gde je spavao maleni Rajen, takođe potpuno prljav od čokolade.

Dok je većina umirala od smeha i poistovetili ga sa svojom decom, bilo je i onih kometara koji su okrivili mamu zašto nije pazila na dete i kako je moguće da je sve to uradio bez ikakvog nadzora.

Pogledajte video koji će vas nasmejati do suza:

Dete napravilo haos u kući TikTok/ryanhmimen

 (Yumama)