IZVADITE DETETU TRN BEZ MUKE I SUZA: Mama pokazala sjajan trik koji je oduševio roditelje, jako je jednostavan (VIDEO)

Malom detetu izvaditi trn je zaista mučno za mnoge roditelje, od sada ćete to uz ovaj sjajan trik raditi bez muke i suza.

Instagram/kamryvincent/screens

Svi roditelji znaju koliko je nezgodno kada se trn zabode u kožu, bezobzira koliko je mali može da bude jako neugodna pojava posebno kod dece. Što je dete manje to je teže umiriti ga i izvaditi mu trn.

Iako je ovo uglavnom bezopasna pojava i često se dešava, ne treba ga ostaviti jer može da izazove ozbiljnu infekciju. Kako bi sprečili upalu i gnojenje, a opet olakšali njegovo vađenje bez prevelikog stresa i plača, donosimo vam sjajan trik jedne mame koja je oduševila sve roditelje.

Zapravo ona je na snimku pokazala kako je za samo pra sekundi izvadila trn, a da dete nije ni primetilo. Sigurno vam ovo nikada nije palo napamet, a u stvari jako je jedostavno i efikasno. Ona je zapravo uzela sterilan špric, isekla je gornji vrh, da bi napravila veću rupicu, stavila je na mesto gde je trn, napravila je vakum i povukla gronji deo šprica kako bi ga "usisala"  i zaista je uspela.

Pogledajte i sami koliko je dobra fora:

 (Yumama)