Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mama u misiji: Kako namazati detetu kremu za sunčanje u 11 'lakih' koraka

Drage mame, topli dani su najzad tu! Međutim, ne radujte se prerano, jer vas očekuje operacija "zaštititi dete od sunca"...

  Izvor: Foto: Profimedia

Mnoga deca (iz neznanih razloga) ne vole kreme i mackanje istih, ali ih zahvaljujući maminim čeličnim živcima ipak ne mogu izbeći. 

Pogledajte 11 "lakih" koraka koji će vam pomoći da ovog leta uspešno izvršite misiju "zaštititi dete od sunca":

1. Pronađite dete. To su obično divljaci od pola metra koji trče oko kuće i vrište: "Moje! To je moje! Mojeeee! Neeeee! Aaaaaa", pre nego što se čuje tresak.

Povezane vesti

2. Jednom kada se dete nađe u vašim kandžama, skinite njegovu odeću što brže možete. Postoji 100 odsto šanse da dete neće sarađivati tokom ovog procesa, pa zato počnite sa skidanjem majice preko glave, na taj način ćete mu zarobiti lice, ramena i ruke na neko vreme (pre nego što vas udari).

3. Jednu ruku držite na detetu, a drugom zgrabite kremu (Napomena: Brend kreme nije toliko važan, ali vodite računa o boji flašice. Ukoliko imate dečaka, kupite kremu u plavoj boji, jer ćete u suprotnom dobiti komentar da je to krema za "gvupe pvinceze" i moraćete da provedete još 20 minuta ubeđujući ga da to nema nikakve veze).

Povezane vesti

4. Još uvek jednom rukom držite dete, a drugom napunite čašicu kremom za sunčanje. Eksperti kažu da je to dovoljna količina za mališane. Međutim, mame isto kažu da je to dovoljna količina alkohola koja im je potrebna nakon napornog letnjeg dana. 

5. Istisnite malo kreme na šaku, a potom protrljajte ruke tako da vam izgledaju kao da nosite bele rukavice. Držite ruke u spremnoj poziciji, gledajte dete pravo u oči, a potom tihim, zastrašujućim glasom recite: "Stiže krema!"

6. Napad!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica