Domaća čorbica je uvek idealni izbor za svaki ručak, i ne samo što siti pomaže vam da brže ozdravite, da se najbolje hidrirate i jednostavno vam vraća energiju.
Probajte ovu vitaminsku bombu i svi ćete uživati u čarobnom ukusu, a tako se jednostvano pravi.
Sastojci:
malo boranije
1 mali krompir
1 glavica crnog luka
1 mali paradajz
malo tikvice
1 zelena paparika
1 paškanat
2 šargarepe
peršunov list
so i ulje
malo pilećeg mesa (ili bilo koga)
malo graška
1 kašika pavlake
1 jaje
malo kupusa
mlevenog biber
plavi paradajz
Priprema:
Iseckati crni luk i zelenu papriku i propržiti na malo ulja, pa dodati boraniju, krompir, paradajz po želji, tikvicu, paškanat, šargarepu, meso, grašak, kupus i plavi paradajz. Naliti vodom i kuvati na tihoj vatri. Kad je čorbica kuvana začiniti je sa pavakom i jajetom. Dodati, začin, biber i peršunov list.
(Yumama)