Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajkovite fotografije mame Kristine: Otkrijte čudesan svet male Sofije (FOTO)

Inspirisana najviše svojom ćerkicom Sofijom, mlada mama, čačanka Kristina odlučila je da na bajkovit način beleži njeno odrastanje.

 Izvor: Foto: Privatna arhiva

Koliko puta ste na internetu gledali fotografije beba u nestvarnim okruženjima koje su za njih osmislile njihove majke i razmišljali koliko su predivni ti mališani u bajkovitim scenografijama u kojima je sve moguće?

Dvadesetdvogodišnja Kristina Laković iz Čačka pre par meseci dobila je predivnu devojčicu, i inspirisana upravo takvim fotografijama odlučila je da svoju Sofiju kroz fotografije šalje na najneverovatnija mesta iz mašte.

"Dok sam bila trudna videla sam na internetu mamu iz Kine, kako na sličan način fotografiše bebu, pa sam tad pomislila kad se Sofija rodi mogu da je slikam na različite načine, kako bi imala lepe uspomene," kaže nam mama Kristina.

Povezane vesti

Motivi su uglavnom dečiji, ili vezani za nešto što nam se u tom trenutku dešava, na primer kada Sofija ulazi u sledeći mesec. Ponekada čak i neki detalj, kao što je logo sa tašne, može da postane 'karta' za čarobno 'putovanje'".

Ponekad se 'putovanje' oduži, ali Kristina i Sofija uživaju u svakom trenutku.

"Sofija je divna beba, ponekad zamaše rukicama i nogicama, pa moramo sve iz početka, ali uglavnom gledam da to nije mučenje za nju, već da uživamo obe. "

Povezane vesti

Iako je okolina nestrpljiva, na fotografije se ponekada duže čeka jer je Kristina studentkinja Prava, pa je zbog učenja često nema vremena, ali je baš zbog toga svako novo fotografisanje poseban doživljaj.

"Svaka fotografija je posebna na svoj način, bitan je osmeh i lepa energija"

Ove bajkovite fotografije možete pogledati u našoj galeriji:

Najnovije

Vesti

Porodica