Predlažemo specijalitet u kom će uživati cela porodica.
Potrebno je:
- 6 šnicli goveđeg mesa
- 10 odrezaka slanine
-300 grama kačkavalja
- 1 kašika putera
- začini po izboru
- jedna čašica konjaka
Priprema:
Umotajte odreske kačkavalja u svaku šniclu, a nakon toga oformljeni medaljon umotajte u slaninu i fiksirajte ga čačkalicom. U veći zagrejan tiganj stavite preostale odreske slanine da se malo proprže kako bi pojačali ukus. Kada postanu hrskave, sklonite ih sa vatre i držite na toplom. U isti tiganj dodajte kašiku putera da se istopi i još malo prodinstajte medaljone sa svih strana. Kada medaljoni budu peceni, dodajte malo konjaka i ostavite da se dinsta još malo. Naravno, dok se sve to dinsta dodajte začine po izboru.
Uživajte u ukusnom obroku. Prijatno!
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu