Predlažemo specijalitet u kom će uživati cela porodica.

Potrebno je:

- 6 šnicli goveđeg mesa

- 10 odrezaka slanine

-300 grama kačkavalja

- 1 kašika putera

- začini po izboru

- jedna čašica konjaka

Priprema:

Umotajte odreske kačkavalja u svaku šniclu, a nakon toga oformljeni medaljon umotajte u slaninu i fiksirajte ga čačkalicom. U veći zagrejan tiganj stavite preostale odreske slanine da se malo proprže kako bi pojačali ukus. Kada postanu hrskave, sklonite ih sa vatre i držite na toplom. U isti tiganj dodajte kašiku putera da se istopi i još malo prodinstajte medaljone sa svih strana. Kada medaljoni budu peceni, dodajte malo konjaka i ostavite da se dinsta još malo. Naravno, dok se sve to dinsta dodajte začine po izboru.

Uživajte u ukusnom obroku. Prijatno!

Probajte i...