Potrebno vam je:
1 manji karfiol
3 šargarepe
pola korena celera
1 koren pašknata
1 koren peršuna
1 glavica manjeg luka
pola tikvice
1 krompir
ulje
suvi začin
so biber
peršun
Priprema:
Na malo ulja propržiti rendanu šargarepu, sipati malo vode pa dodati na kolutove isečenu šargarepu, celer, pašknat i ceo krompir.
Kuvati oko 15 minuta pa dodati ostalo povrće i doliti vodu. Kuvati još 20 minuta pa dodati rezance i začin, so, bibera i na kraju list peršuna. Probati pa dodati malo soli po porebi.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna