Potrebno vam je:
Sladoled po izboru
2 jajeta
mleveni kornfleks/keks
ulje
Priprema
1. Na pleh stavite papir za pečenje, pa izvadite nekoliko većih kugli sladoleda od vanile i ubacite ih zamrzivač na sat vremena da se dobro zalede.
2. U diblji sud sipajte smrvljeni kornfleks ili mleveni keks. Urolajte svaku kuglu sladoleda i vratite u zanrzivač na još pola sata.
3. Umutite 2 jajeta, pa svaku kuglu sladoleda umočite u jaje, pa ponovo u kornfleks/keks i još jednom, po poslednji put vratite kugle u zamrzivač na sat vremena.
4. U dublju šerpu sipajte ulja i ostavite da se dobro ugreje. Ubacujte kuglu po kuglu i pržite ih 10-15 sekundi. Izvadite i poslužite.
Ovako pripremljen sladoled mora da se posluži odmah.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna