Potrebno je:
- 200-300g blitve
- 1 glavica crnog luka
- začin
- mleveni biber
- 1 kašika brašna
- 1 zelena paprika
- 2 krompira
- 50g pirinča
- 1 šargarepa
- malo aleve paprike
- ulje
Priprema
1. Iseckati luk i papriku, a šargarepu izrendati. Sve to propržiti na ulju, dodati opranu i iseckanu blitvu pa i nju izdinstati, a zatim dodati sitno isečen (na kockice) krompir.
2. Dodati alevu papriku, pirinač, začin i biber i sve to naliti vodom da se kuva.
3. Kad povrće i pirinač skuvaju, dodati umućeno brašno. Po želji možete dodati i malo seckanog belog luka i peršunovog lista.
PROBAJTE I...
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu