Ono što ovaj recept čini toliko jednostavnim jeste činjenica da ne morate odvojeno kuvati špagete, dinstati luk i meso - sve se radi odjednom, u istom loncu.

Potrebno je:

- 1 kašika maslinovog ulja

- 1 crni luk, iseckan

- 4 čena belog luka, iseckanog

- 1 kašičica soli

- 1 pakovanje špageta

- 3 šolje čeri paradajza, prepolovljenog

- 2 šolje svežeg bosiljka

- 4 1/2 šolje vode

- 300 g iseckane kobasice

- so, biber

- 1 šolja parmezana ili kačkavalja po izboru

PROBAJTE I:




Ručak na brzinu: Zapečene tikvice sa jajima po receptu mame Dore (FOTO)

Priprema:

1. Na maslinovom ulju izdinstajte beli i crni luk, pa dodajte sve ostale sastojke u istu šerpu.

2. Zalijte vodom, sačekajte da provri pa smanjite vatru i kuvajte 10 minuta, ili dok se špagete ne skuvaju. Voda će ispariti i ostaće vam taman dovoljno da sve bude kao divan sos.

3. Dodajte kačkavalj, so i biber - i uživajte!

Izvor: 24 sata

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama.