Potrebno je:
1 kašičica maslinovog ulja
2 kašike iseckane šargarepe
2 kašike zamrznutog graška
75 g kuvanog smeđeg pirinča
1 veće mućeno jaje
Priprema:
1. U manjem tiganju zagrejte maslinovo ulje na srednjoj temperaturi.
2. Dodajte šargarepu i mešajte dok ne omekša nekih tri minuta.
3. Dodajte grašak i dve kašike vode, poklopite, i ostavite da se kuva oko tri minuta dok grašak ne omekša.
4. Dodajte pirinač i kuvajte dok malo ne omekša, a potom dodajte jaje mešajući neprestano.
5. Ostavite da se ohladi pa poslužite.
PROBAJTE I:
Najlepša italijanska imena koja će vas oduševiti: Imaju prelepo značenje i zvuče veoma moderno
Zašto trudnicama trnu ruke, prsti, noge, leđa? Uglavnom je uzrok bezazlen, a evo kada ipak morate kod lekara
Jedna navika trudnica krivac je za gojaznost kod dece: Znamo da je loša, ali nikad je ne biste povezali sa tim
9 poruka za mame koje čekaju drugo dete: Prvenac može da postane zahtevan, ali jedna stvar će vas oduševiti
Trudnica je osetila čudan simptom i obratila se ChatGPT-u: Jedno pitanje je spaslo život njoj i bebi