Potrebno je:
500g hleba
4 jaja
4 kašike ajvara
3 kašike kisele pavlake
2 scekana kisela krastavčića
100g čajne kobasice
1 kašike svežeg seckanog peršuna
1 šaka kukuruza šećerca
So
Biber
Parmezan
Priprema
Naseckati stari hleb na kockice i sipati u nauljenu vatrostalnu posudu. Naseckati 100 g kobasice i pomešati sa kockicama hleba. Kisele krastavčiće ocediti od viška vode i sitno iseckati. Kukuruz šećerac skuvati u zasoljenoj vodi, iseckati i skloniti sa strane da se prohladi.
U zasebnoj posudi umutiti jaja, pa potom dodati pavlaku. Sve sjediniti sa hlebom, dodati ajvar i začine, izmešati i peći i u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko pola sata. Izvaditi i služiti toplo.
Prijatno!
PROBAJTE I...
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna